Eve Online > PVE
Fit na Caldari L4 z uber tankiem
GlassCutter:
--- Cytat: Pol Kent w Lipiec 24, 2013, 12:46:45 ---A c**j Cię obchodzi czy w ogóle i jak dawno kupił konto. Co to ma wspólnego z tematem ?
--- Koniec cytatu ---
Bo jak na gracza który latał wyvern'em zadaje ciekawe pytania :P
@zeben co to za misja AO? W tym ficie są 3 shield boostery?
zeben74:
2 boostery i pompka
misja : assalut objectiv ostatni pocket , gra idzie do przodu a przerwa robi swoje trzeba troche czasu aby znów wrocic do gry a iski sie same nie zarobia :(
GlassCutter:
--- Cytat: zeben74 w Lipiec 24, 2013, 13:02:23 ---2 boostery i pompka
misja : assalut objectiv ostatni pocket , gra idzie do przodu a przerwa robi swoje trzeba troche czasu aby znów wrocic do gry a iski sie same nie zarobia :(
--- Koniec cytatu ---
Fit miałeś aż za dobry, zbędny 1(2?) bil w tanku. Nie zabiłeś fregat, wziąłeś cały pocket na klatę, to tyle.
Edyta:
Coś mnie gryzło w środku po przeczytaniu paru postów. Misjonarz po doklepaniu się do golema na takim ficie mógłby go wdupić na bramie w low ale nie na misji którą robił pierdyliard razy.
--- Cytat: zeben74 w Lipiec 24, 2013, 12:26:06 ---złapali mnie na weba
--- Koniec cytatu ---
Ok typowy hi sec bear, ale coś mnie tknęło:
http://eve-kill.net/?a=kill_detail&kll_id=9352572
No kurde, przypadkiem dupska się w Wyverna nie wsadza. Albo napierdalał misje od początku EVE, albo spędził trochę czasu w 0.0. Problem w tym że obie te możliwości wykluczają stracenie Golema. No chyba że..
https://forums.eveonline.com/default.aspx?g=posts&m=1596536
boo ya!
zeben74:
skoro padłem wiec nie mow ze był dobry , wczesniej tj na wiosne robiłem te misje wlatujac w srodek stojac w miejscu i byłem wstanie nie stacic wiecej niz 1/3 shilda przy odpalonej pompce a teraz 60 s i było boom
GlassCutter:
--- Cytat: zeben74 w Lipiec 24, 2013, 13:22:25 ---skoro padłem wiec nie mow ze był dobry , wczesniej tj na wiosne robiłem te misje wlatujac w srodek stojac w miejscu i byłem wstanie nie stacic wiecej niz 1/3 shilda przy odpalonej pompce a teraz 60 s i było boom
--- Koniec cytatu ---
Bo frakcja jest dla noobów na 20 levelu, pro lataja na oficerach.
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej