Eve Online > Przedpokój
Powrót z U
Isengrim:
--- Cytat: SokoleOko w Maj 20, 2013, 13:21:46 ---
Zagadaj ingame (będę pewnie po 20.00 PL - SokoleOko) i jeśli masz chęć, żeby zmierzyć się z Eve "the hard way", może będę miał dla Ciebie propozycję.
--- Koniec cytatu ---
Kolega moze jeszcze nie umiec latac Wolfem. >:D ;D
Ulf Nitjsefni:
Chyba może sprawdzę jutro. Po 3 latach przerwy nie pamiętam sorry. Do HAC-y amarrskich 1 skill brakuje. Pamiętam że chyba szkoliłem matarskie shipy też. Gorzej z shield tankiem może być lub innymi pobocznymi skillami.
Doom:
Isen Cię niecnie podpuszcza. Pokazywanie się na overviu Sokoła i podejrzewam nie tylko Sokoła w wolfie to obecnie nienajlepszy pomysł ;)
SokoleOko:
--- Cytat: Ulf Nitjsefni w Maj 20, 2013, 13:52:40 ---Chyba może sprawdzę jutro. Po 3 latach przerwy nie pamiętam sorry. Do HAC-y amarrskich 1 skill brakuje. Pamiętam że chyba szkoliłem matarskie shipy też. Gorzej z shield tankiem może być lub innymi pobocznymi skillami.
--- Koniec cytatu ---
Wiedziałem, jest potencjał. Jak będzie wola napierdalania wszystkiego co się rusza, to hohoho... ;)
Ulf Nitjsefni:
--- Cytat: Doom w Maj 20, 2013, 13:55:38 ---Isen Cię niecnie podpuszcza. Pokazywanie się na overviu Sokoła i podejrzewam nie tylko Sokoła w wolfie to obecnie nienajlepszy pomysł ;)
--- Koniec cytatu ---
No kto nie ryzykuje ten.... a poza tym Wolf na kb to takie święto?:D Dobra czego nie zrozumiałem?:D
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej