Eve Online > Przedpokój

Powrót z U

<< < (4/5) > >>

Isengrim:

--- Cytat: Ulf Nitjsefni w Maj 20, 2013, 14:24:01 ---No kto nie ryzykuje ten.... a poza tym Wolf na kb to takie święto?:D Dobra czego nie zrozumiałem?:D

--- Koniec cytatu ---

Już tłumaczę, faktycznie żarcik trochę hermetyczny, był skierowany do Sokolego, a nie do Ciebie. SokoleOko to jeden z Fleet Commanderów (niektórzy twierdzą, że jedyny ;)) wśród tzw. Polish Community. Wczoraj prowadzona przez niego flota drogich statków Tech3 została dość nieprzyjemnie pokaleczona z powodu głupiego zachowania kolegi, który leciał właśnie Wolfem. W związku z czym Sokole dokonał egzekucji tego Wolfa później pod stacją i podejrzewamy, że mu się teraz źle będą Wolfy kojarzyć przez jakiś czas. :)

Doom:
czytaj od tego miejsca
http://eve-centrala.com.pl/index.php?topic=10528.msg198574#msg198574

SokoleOko:

--- Cytat: Isengrim w Maj 20, 2013, 14:29:37 --- SokoleOko to jeden z Fleet Commanderów (niektórzy twierdzą, że jedyny ;)) wśród tzw. Polish Community.

--- Koniec cytatu ---

To też jest hermetyczny żart - w tzw. "polskiej komunie" jest wielu dobrych FC, a ten "jedyny" wziął się kiedyś od eventu, który miałem poprowadzić, a padł mi komp i nie znalazł się nikt, kto by się podjął poprowadzenia... roama w koparkach (to chyba Mackinawy miały być?).

Ulf Nitjsefni:

--- Cytat: Doom w Maj 20, 2013, 14:31:05 ---czytaj od tego miejsca
http://eve-centrala.com.pl/index.php?topic=10528.msg198574#msg198574

--- Koniec cytatu ---

Przeczytałem. Chyba łapię. Nie mogli skoczyć przez  bramę. No właśnie tego się najbardziej obawiam. Epic fail z mojej strony i kupa ludzi traci dużo isk, mnóstwo fun-u z gry a "jedyny fc polish community" robi rage quit  i uninstall eve:D. Ale zobaczymy jak będzie. Mam więcej odwagi niż ostatnim razem.

PS No faktycznie pokazywanie się nawet w rifterze w okolicach Covenu to zły pomysł:D

SokoleOko:
Po prostu należy słychać FC i robić to co on mówi. Jak pada hasło "deaggro, stop shooting, scoop drones, DOUBLE, TRIPLE check you aren't agressing because if you fuck this up, we all are going to die" to chyba naprawdę nie trzeba mieć doktoratu, żeby wiedzieć co robić ;)

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej