Eve Online > Przedpokój
Powrót z U
Doom:
Tak coś mi do bani właśnie przyszło. Sprawdziliście czy typ był na właściwym kanale właściwego ts'a? Bo różne rzeczy już widziałem i słyszałem...
Np do tej pory się zastanawiam jakim cudem wygrałem raz bitwę w czołgach na CW, dowodząc jak się okazało bez mojego najlepszego arciarza a kanale bo tuż przed walką ktoś go zassał na inny kanał i zapomniał przerzucić spowrotem...
SokoleOko:
Jest to jakiś pomysł, ale z drugiej strony, trzeba być mega osłem, żeby nie zauważyć że się nie słyszy FC.
Doom:
Nikogo nie obrażając (nie znam gościa) zdaje się ze i tak macie o nim takie zdanie że "osioł" to dla niego komplement z waszej strony
Ulf Nitjsefni:
No nie trzeba mieć nawet magistra. Tego akurat uczą w UA. Ale jak ja pamiętam mój jedyny roam po 0.0 to z wrażenia nie pamiętałem jak się oddycha. Gacie pełne brązowej substancji:D I też zaliczyłem faila. Nie wiedziałem gdzie się wpisuje hasło do skoku. Jakoś mi to umknęło na szkoleniu. Poza tym miałem stare hasło jak się okazało. I zostałem z tyłu za flotą. Mój guru w LFN Soobocz (pozdrawiam serdecznie!! Gra jeszcze? Wiem ze nie sa w Coven) został ze mną i za chwilę dołączyliśmy. Potem było już ok. Bez faili. Nawet coś tam tacklowałem. W sumie flota nie wtopiła ale zamieszanie na ts spowodowałem dość spore.
Dramatyczna historia co?:D Okej to ode mnie tyle. Pozdrawiam jeszcze raz wszystkich i do uslyszenia/zobaczenia.
Starakopara:
--- Cytat: Doom w Maj 20, 2013, 13:55:38 ---Isen Cię niecnie podpuszcza. Pokazywanie się na overviu Sokoła i podejrzewam nie tylko Sokoła w wolfie to obecnie nienajlepszy pomysł ;)
--- Koniec cytatu ---
Ćśśśśśs Mando, psujesz zabawę :P
Nawigacja
Idź do wersji pełnej