Eve Online > Przedpokój
Powrót z U
Ulf Nitjsefni:
Witam wszystkich (ponownie) o7. Trzy (matko jak ten czas leci) lata temu próbowałem zacząć przygodę z EVE. Ukończyłem szkolenia (Licencja bojowa UA), próbowałem (bardzo krótki staż:D) swoich sił w LFN i dałem sobie spokój. Wystraszyłem się po pierwszym roamie, że sobie nie poradzę, że EVE nie jest dla takich tępaków jak ja itp. No i teraz wracam. Z mocnym postanowieniem, że teraz to na pewno zostanę na dłużej, że teraz się uda...mam nadzieję :) Co prawda po takiej przerwie chyba znowu zapukam do UA gościnnych drzwi?? Przyjmują byłych kadetów? >:D Tak więc jeszcze raz pozdrawiam wszystkich!! Do zobaczenia (byle nie na Waszych killboardach ;D )
Gaunt:
tylko dużo nie kop :-*
Ulf Nitjsefni:
Nie ma mowy:D Kopanie wywietrzało mi z głowy już po szkoleniu w UA. To żmudna harówka. Już wole czerwone krzyżyki zabijać.
Isengrim:
Nic nie boj, jezeli masz swiadomosc swoich brakow, to znaczy ze nie jestes az takim tepakiem, jak by Ci sie to wydawalo. Cos o tym zdaje sie wiemy ostatnio w c0venie. ;)
Wracaj do UA, za tydzien akurat chlopaki zaczynaja wizyte w nullsecu, moze tym razem Ci sie bardziej spodoba, a jak nie to teraz w EvE jest naprawde duzo wiecej do roboty, niz 3 lata temu (kiedy ja tez zaczynalem).
[CHUJI] Fairfax Narmolaya:
a tam odrazu null.
w WH tez znajdziesz z nami co robic. Postrzelamy do 3jek a kaske wyfarmimy na sleepersach :)
nasz kb.
www.evil-ones.pl
w t1 spokojnie na poczatku sie odnajdziesz
Pozdrawiam :P
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej