Eve Online > Przedpokój
Powrót z U
SokoleOko:
--- Cytat: Ulf Nitjsefni w Maj 20, 2013, 08:09:15 ---Nie ma mowy:D Kopanie wywietrzało mi z głowy już po szkoleniu w UA. To żmudna harówka. Już wole czerwone krzyżyki zabijać.
--- Koniec cytatu ---
"Hell, I like you. You can come to my house and fuck my sister" (SGT Hartmann, "Full Metal Jacket")
Doom:
* Doom podejrzliwie zerka czy Sokół założy kastet czy uzna że starczy mu złoto które normalnie nosi na palcach w ramach reakcji na reakcję Ulf'a :P
Ulf Nitjsefni:
Is that you John Wayne? Is this me?:D Tak powinienem nazwać swój char Gomer Payle:D
UA odwiedza 0.0? Uuu spytam może zabiorę się z nimi! Mityczne 0.0 no ale przez chwile je widziałem przynajmniej!!:D Niektórzy nigdy nie wylecą poza 0.8:P
Isengrim:
--- Cytat: Ulf Nitjsefni w Maj 20, 2013, 13:18:32 ---Is that you John Wayne? Is this me?:D Tak powinienem nazwać swój char Gomer Payle:D
UA odwiedza 0.0? Uuu spytam może zabiorę się z nimi! Mityczne 0.0 no ale przez chwile je widziałem przynajmniej!!:D Niektórzy nigdy nie wylecą poza 0.8:P
--- Koniec cytatu ---
UA ma w miare regularne szkolenia w roznych rodzajach systemow (WH, Low, Null) prowadzone wlasnymi silami lub we wspolpracy z polskimi organizacjami zyjacymi w danym srodowisku. Teraz mlodziez trafia pod skrzydla c0venu, jedynego polskiego aliansu, ktory ma jeszcze do niedawna mial wlasnego sova. >:D
SokoleOko:
--- Cytat: Ulf Nitjsefni w Maj 20, 2013, 13:18:32 ---Is that you John Wayne? Is this me?:D Tak powinienem nazwać swój char Gomer Payle:D
--- Koniec cytatu ---
Zagadaj ingame (będę pewnie po 20.00 PL - SokoleOko) i jeśli masz chęć, żeby zmierzyć się z Eve "the hard way", może będę miał dla Ciebie propozycję.
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej