Eve Online > PVP
Sacrilege - PVP
FITTIpalti:
Sokole nie rozśmieszaj mnie, widziałeś fit tego nie falkona ? Poza tym Nite mówił i dps+falcon i tu gillą raczej nie podskoczysz.
GlassCutter:
Falcon sralcon, a macie coś blackbird-proof? :P Mnie jakiś czas temu perma jammował ze 100km gdy obgryzałem oraclem gang stojący na tytanie u nas w 2x-. Bo od falcona wystarczy odejść na 70km i gnojek robi za dekoracje grida.
SokoleOko:
--- Cytat: FITTIpalti w Marzec 12, 2013, 08:15:53 ---Sokole nie rozśmieszaj mnie, widziałeś fit tego nie falkona ? Poza tym Nite mówił i dps+falcon i tu gillą raczej nie podskoczysz.
--- Koniec cytatu ---
To był tylko przykład ilustrujący stwierdzenie, że drony gryzą nawet po jammie. A jak skończą z jednym celem, to biorą się za inny.
FITTIpalti:
Sokole chyba mi nie powiesz że będziesz puszczał ogry na falcona z 60 km ;)
Co do Sacri to super ship ale tak jak mówił Nite bardzo specyficzny. Jeżeli grasz w tanki i lubisz jeździć tigerem, czy E-100 to jest właśnie ship dla ciebie ;)
Ciekawi mnie tylko jak by się sprawował z Ancilary pompką + medum zwykła pompka.
Centurion:
Z Sacri jest ten problem, że trzeba mieć sporo skili, które niekoniecznie się ma nawet po 2 latach grania ;)
O ile missile, samego shipa i tank to wiadomo, że się ma... o tyle skile do drugów już nie koniecznie, a szczerze mówiąc bez dropsów do sacri na solo nie ma co wsiadać.
edit:
Przydałyby się też set slavów + imple do repek - za tanio nie wychodzi w porównaniu do zwykłego tengu na 100 ab, który jest imo lepszy.
Dodatkowo bardzo ten ship dostał po dupie na wprowadzeniu bc tier3 - wcześniej można było solo się rzucić czy to na 2 dreje czy 2 hurki, itp... a teraz niestety ale 2 talosy, 2 tornada na acekach czy nawet oracle to nasze wypimpowane sacri wpierdolą niestety :/
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej