Eve Online > PVP

Sacrilege - PVP

<< < (4/14) > >>

VonBeerpuszken:

--- Cytat: Centurion w Marzec 12, 2013, 09:38:20 ---
Dodatkowo bardzo ten ship dostał po dupie na wprowadzeniu bc tier3 - wcześniej można było solo się rzucić czy to na 2 dreje czy 2 hurki, itp... a teraz niestety ale 2 talosy, 2 tornada na acekach czy nawet oracle to nasze wypimpowane sacri wpierdolą niestety :/

--- Koniec cytatu ---
Zauważ, że po ostatnich zmianach wiele T-dwójek dostało mocno po dupie i stało sie niewiele lepszymi od swoich odpowiedników T1, szczególnie biorąc pod uwagę ilość wymaganych skilli i cenę statku.
Mam nadzieję że pogłoski o letnim rebalansie t2 nie są tylko pogłoskami.

--- Cytat: FITTIpalti w Marzec 12, 2013, 09:31:20 ---
Ciekawi mnie tylko jak by się sprawował z Ancilary pompką + medum zwykła pompka.

--- Koniec cytatu ---
Na Sacri nie testowałem, ale na innym kruzie t2 z delikatnie mniejszymi resami, z plyta 1600 t2, 1xEANM, repki ancillary plus zwykła t2, do tego ten nowy hardener, wszystko wspomagane rigami do reperek... i masz latający bunkier nie tylko czołg  ;)
Na Sacri taki tank powinien sie sprawdzić znakomicie, szczególnie 1vs1

SokoleOko:

--- Cytat: Centurion w Marzec 12, 2013, 09:38:20 ---Przydałyby się też set slavów + imple do repek

--- Koniec cytatu ---

Zdecydowanie - ponieważ większym funem o wdupienia HAC-a za 250-300 z fitem (lekki pimp na tackle) jest dorzucenie do tego poda za 1-2B (slaves) :)

Centurion:
Jak się bawić to się bawić, no co ;)
Znam takich co dyktą wdupiali set snaków, to w sacri slavy to akurat nie problem >:D

Zgudi:

--- Cytuj ---Na Sacri nie testowałem, ale na innym kruzie t2 z delikatnie mniejszymi resami, z plyta 1600 t2, 1xEANM, repki ancillary plus zwykła t2, do tego ten nowy hardener, wszystko wspomagane rigami do reperek... i masz latający bunkier nie tylko czołg  ;)
Na Sacri taki tank powinien sie sprawdzić znakomicie, szczególnie 1vs1
--- Koniec cytatu ---
Jestem w pracy więc w domciu będę wieczorkiem, więc czy ktoś mógłby wrzucić tu jakiś otankowany fit na sacri, taki z ładem i skałdem, bo jak ja wrzucę to zapewne znajdę coś zdupixowego?

--- Cytuj ---Zdecydowanie - ponieważ większym funem o wdupienia HAC-a za 250-300 z fitem (lekki pimp na tackle) jest dorzucenie do tego poda za 1-2B (slaves) :)
--- Koniec cytatu ---
Utraty jajka nie da się uniknąc na 100%. WIeloletni gracze niekiedy nawet na moich oczach tracą jajka z drutami za kupę szmalcu, nie miem jak to robią, może lag, może zaspał, może spadł z krzesła, może zwyczajny bug.

VonBeerpuszken:

--- Cytat: Zgudi w Marzec 12, 2013, 10:44:45 ---Jestem w pracy więc w domciu będę wieczorkiem, więc czy ktoś mógłby wrzucić tu jakiś otankowany fit na sacri, taki z ładem i skałdem, bo jak ja wrzucę to zapewne znajdę coś zdupixowego?

--- Koniec cytatu ---
Tak na szybko w robocie składany  ;)
Sam tank, dla przykładu. Niektóre parametry oczywiście będą sie zmieniały w trakcie działania hardenera.

[załącznik usunięty przez administratora]

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej