Eve Online > PVP
Sacrilege - PVP
Zgudi:
Czy ten statek nada się do porządnego pvp? Czy sobie odpuścić? Czytałem dość negatywne opinie na jego temat. Ponadto Azbuga kiedyś go oblatał i pisał, że był nim zawiedziony. Jednak teraz skilluję rakiety i w najbliżym czasie sam chciałbym go oblatać. Nie podaję do czego Sacri chcę konkretnie używać i jak chcę mi latać, tylko pytam czy i do jakiego latania się ten ship nadaje. Pytam, bo przez ostatnie lata mogło być trochę patchy na korzyść/niekorzyść o których nie wiem, a wątek o tym statku był napisany kupę czasu wstecz.
Phobeus:
W ostatnim dodatku znerfiono rakietki, stąd jego efektywność w pvp zmalała
Edit:
Wypowiedź skreślona z powodu herezji
SokoleOko:
--- Cytat: Phobeus w Marzec 11, 2013, 16:02:37 ---W ostatnim dodatku znerfiono rakietki, stąd jego efektywność w pvp zmalała
--- Koniec cytatu ---
Post kwartału po prostu... Znerfiono Heavy Missile, a Sacri używa Heavy Assaultów, które... zbuffowano.
Co więcej, w Retribution 1.1 dodano Ancillary Armor Repairer - now moduł do aktywnego armor tanka, co jest kolejnym plusem dla Sacrilege.
Ja osobiście jednak tego shipa nie lubię. Aktywny tank sprawdza się na solo, a w takich sytuacjach bardzo liczy się to jak szybko coś możesz zabić, zanim przyleci kawaleria z pomocą. Sacri ma żałośnie mały DPS, więc co z tego że 1v1 nic nie jest w stanie Cię zabić, jak szybko robić się z tego 3 vs. Ty i spadasz.
W dodatku Sacri jest powolne, więc ciężko tym się lata po 0.0 na solo.
MGGG:
--- Cytat: SokoleOko w Marzec 11, 2013, 16:16:00 ---Co więcej, w Retribution 1.1 dodano Ancillary Armor Repairer - now moduł do aktywnego armor tanka, co jest kolejnym plusem dla Sacrilege.
--- Koniec cytatu ---
A nie lepsza normalna repka? Szkoda bonusa do capa.
Jak właściwie AAR sprawdzają się? Ktoś testował?
GlassCutter:
eagle i tak jest lepszy cokolwiek na solo byś sacrim nie wymyślił.. Darkside. latało kiedyś takimi buforowymi no i gdyby nie fakt że w tym wydaniu diemost'y są o wiele lepsze to może coś by z nich było :)
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej