Eve Online > PVP
Sacrilege - PVP
Theronth:
Latałem tą Gilą Sokołową i musiałem brać ze sobą set Bouncerów, bo Ogry po prostu za wolne są.
SokoleOko:
--- Cytat: Nitefish w Marzec 12, 2013, 18:28:27 ---Sacri do solo/mini gangu to aktywny bez płyty. Nie wiem tylko jak mógł Ci w eft wyjść tak żałosny dps.
--- Koniec cytatu ---
351 DPS z rage missile bez damage moda na all V. Do tego 3 light dronki i mamy 400-410.
--- Cytat: Nitefish w Marzec 12, 2013, 18:28:27 --- Co do Twojej Gili Sokół to trzeba być retardem, żeby dać się dogonić ogrom (1000m/s na mwd!) nie mając scrambla i weba na karku. To chyba działa tylko na kogoś kto zapomni że można odlecieć w drugą stronę albo nie ma mwd bo bije raty :P
--- Koniec cytatu ---
Często walczę na undocku stacji i ludzie nie chcą wylecieć z dock-range, więc stoją w miejscu ;)
Z drugiej strony, wielu przeciwników musi podlecieć blisko, żeby zaaplikować mi dmg. Wtedy zwalniają i zaczynają ich wpierdalać ogry. Jak się okazuje, że ja mam 2xDPS i do tego jeszcze większy niż oni tank, to jest już za późno żeby uciekać, bo jestem szybki i punktuje na 36 km.
Poza tym, Ogry są wolne, ale Berserkery już nie tak bardzo ;)
Zgudi:
Miałem tego już nie wrzucać w ogóle. Ale może wstawię.
Wymyśliłem, że będę tym bajcił i/lub łapał na gejtach(paląc weby) to co do mnie podleci na mniej niż 20km. Tank się przyda, gdyż w praktyce zanim ktoś zdąży dolecieć to już truposz przy większej liczbie wroga.
Nawigacja
Idź do wersji pełnej