Eve Online > Dyskusje ogólne
Moralnosc w EvE
SokoleOko:
--- Cytat: Colonel w Listopad 24, 2011, 11:17:03 ---To proste, nie zadawaj się z NPC a poczujesz, ze żyjesz :D
--- Koniec cytatu ---
Opowiedz nam wzruszającą historię z autopsji jak to nie zadajesz się z NPC i nigdy nie masz z nimi problemów (hint: Concord to też NPC) :D
Isengrim:
--- Cytat: Tony Solando w Listopad 24, 2011, 11:33:33 ---Trochę teoretyzowałem tylko. Masz rację, drobny offtop z mojej strony.
Przepraszam.
Myślę, że tam w VOODOO robią dużo więcej złego niż ja :)
Ja jestem tylko małym szarym pioneczkiem pośród wielkich korporacji.
--- Koniec cytatu ---
Eee, ale oni honorują ransomy.. ;)
#gdziesaflejmyztamtychlat
Mnie tam natchnales, postanowilem pobawic sie w skanowanie misjonarzy. Chociaz inna sprawa, ze zdaje sie teraz coraz trudniej kogos zbaicic, bo wszystkie kerbiry lataja na inkursje.
Doom:
Uważaj nie wszyscy misjonarze to debile do jakich ma szczęście Tonny :P
Nitefish:
Niby masz rację Mando ale... robienie misji jest tak nudne, że ktoś robiący je w hiseku musi być albo nowym graczem, albo grać raz na ruski rok, albo być łosiem.
Z drugiej strony hisek jest wg mnie niebezpieczny bo w null to przynajmniej wiadomo, że każdy chce Cię zabić. W hi niby powinno być odwrotnie, a tak nie jest. Jak przyjdzie co do czego to nie ma nawet komu mordy obić na szybko :)
Patrząc po blogu Tonego to można spokojnie sobie upatrzeć małą korporację i wyrżnąć kilka osób na raz dobrze zafitowanym statkiem, jeśli odpowiednio długo przytrzyma się ofiarę do czasu przylotu posiłków.
Isengrim:
Plus sporo misjonarzy lata w npc korpach (co biorac pod uwage ich stawke podatkowa jest pomyslem... no z dupy).
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej