Eve Online > NoobGarten
Total Newb Questions
Xarthias:
--- Cytat: Cainite w Października 28, 2007, 15:54:46 ---Hmm, ale do tego chyba potrzebuję jakiegoś choć troche zaawansowanego znajomka, który pozwoli mi się do siebie podczepić?
--- Koniec cytatu ---
Channels&Mailing lists -> Channels -> Create/Join -> wpisz Centrala Noobs
Zagadaj tam do ludzi, to Cie pokierują, żebyś do naszego biura trafił złożyć podanie.
Akademia jest właśnie dla takich jak Ty i nie potrzebujesz nikogo, żeby się do nas dostać.
--- Cytat: Marcin Kowalski w Października 28, 2007, 15:57:22 ---znalazłem w przestrzeni pusty shuttle. chciałbym go zabrać i sprzedać. Jak to mam uczynić? Chciałbym potem móc jakoś powrócić na mój statek a boje się, że się nie da.
--- Koniec cytatu ---
Zadokuj, kliknij prawym na swój statek i eject.
Podleć jajkiem do shuttla - prawym i board ship.
Potem w stacji możesz się przesiadać między statkami. Prawy klawisz Twoim przyjacielem ;)
Caine:
--- Cytat: Xarthias w Października 28, 2007, 16:16:22 ---
--- Cytat: Cainite w Października 28, 2007, 15:54:46 ---Hmm, ale do tego chyba potrzebuję jakiegoś choć troche zaawansowanego znajomka, który pozwoli mi się do siebie podczepić?
--- Koniec cytatu ---
Channels&Mailing lists -> Channels -> Create/Join -> wpisz Centrala Noobs
Zagadaj tam do ludzi, to Cie pokierują, żebyś do naszego biura trafił złożyć podanie.
Akademia jest właśnie dla takich jak Ty i nie potrzebujesz nikogo, żeby się do nas dostać.
--- Koniec cytatu ---
Akurat chodziło mi o zarabianie - ten sposób z salvaga, który podałeś. Ale zacznę od przyłączenia się do unseen, potem będę się martwił o resztę :).
SpookyPl:
No już stamtąd poleciałem bo się bałem, że po opuszczeniu statku tamten może wybuchnąć (było coś o tym).
Thx ;D
Dobra, rozwalili mój statek. Cholerne Arch Angels. teraz lecę jakąś kapsułą po tamten stojący wolno shuttle. :]
Ależ porażka, mogłem mieć dwa shuttle a nie mam teraz ani jednego.
misao:
ja wiem ze shuttle ladnie wygladaja... ale jak chcesz strzelac z shuttle do ratow? no chyba ze moc jest w tobie silna?
SpookyPl:
Kupiłem sobie 250mm light artillery cannon i, ale nie strzela. Co jest? Szukam do niego amunicji, ale też nie widzę! A poprzednik, gatling autocannon i działał bez niczego. wtf??
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej