Eve Online > NoobGarten

Total Newb Questions

<< < (80/83) > >>

Xarthias:
Przede wszystkim zapomnij o tym czego nauczyłeś się w innych mmo :)
W eve jak się zalogujesz, to będziesz w tym samym świecie co my wszyscy. Tu jest tylko jeden serwer, więc nie ma problemu z innych (w domyśle "gorszych" :P ) mmo ;)
A na początek zapraszam do Unseen Academy, gdzie nauczysz się podstaw (aczkolwiek piracenie zabronione w samej Akademii :P ).

Caine:
Ok, mam 2 pytanka godne prawdziwego newba ;p
Gram w mmo od dość dawna, choćby ostatnio 2 lata w wowa, ale 'standardowe' mmorpg mnie po prostu znudziło. Teraz zaczęłem grać w eve, przeszedłem tutka, poczytałem od cholery poradników i jestem zauroczony :).

Pierwsze pytanie: jak najlepiej zarabiać latając fregatką? Powoli skiluję na crusa, zbieram kasę na kupno i wyposażenie. Wytłumaczcie jak debilowi, bo mi 'poleć zbierać loot w 0.0' nie mówi nic ;).

Drugie: czy do unseen da radę się dostać jezcze na trialu? Jak tylko sprzedam konto do wowa kupię sobie 30 albo 60-cio dniowy time code i updatuję konto, ale to za czas jakiś dopiero. Przydałaby mi się pomoc w grze - oczywiście w formie odpowiedzi na pytania, nie 'gief monai'.

Xarthias:
Najlepiej zarabiać robiąc skill salvaging i podczepiając się pod kogoś robiącego misje.
Tak, do Unseen można dostać się na trialu.

Caine:
Hmm, ale do tego chyba potrzebuję jakiegoś choć troche zaawansowanego znajomka, który pozwoli mi się do siebie podczepić?

To może być trochę skomplikowane, nie znam w eve nikogo, jestem kompletnie nowy i zielony.

SpookyPl:
znalazłem w przestrzeni pusty shuttle. chciałbym go zabrać i sprzedać. Jak to mam uczynić? Chciałbym potem móc jakoś powrócić na mój statek a boje się, że się nie da.

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej