Eve Online > NoobGarten

Total Newb Questions

<< < (82/83) > >>

misao:
przeszukaj dzial marketu projectile charge small
np EMP Charge Small, Nuclear Charge small

zreszta w opisie dzialka msz dzial charge i tam pisze jakie amo mozna zaladowac

Martinoff:
Zacząłem dzisiaj planować drogę rozwoju na przyszłość i zastanawiam się na jaką klasę shipów się nastawić. Czytałem opisy, atrybuty, ale nie bardzo wiem na co wybrać. Może ktoś będzie mi mógł doradzić? Teraz robię misje i salvaguje w celu zdobycia środków finansowych potrzebnych na dalszy rozwój, ale w Eve chciałbym się zajmować handlem i produkcją. Wiem, że w sumie powinienem kierować się na jakiś rodzaj transportowców, ale z tego co czytałem to nie do końca spełniają one moje wymagania. Myślałem o jakimś shipie z dużym cargo, ale żeby nie był całkiem bezbronny - chciałbym w nim zamontować jakieś działka i super by było gdyby miał dronebay. Istnieje taki statek? Pozdrawiam.

Goomich:
Jeśli chcesz bawić się w PvP (jako stary kerbir powiem ci że chcesz), to robisz tak: na początku szkolisz się w fregatach, małych broniach oraz w scramblowaniu i webowaniu. Znajdujesz sobie korpa żyjącego w 0.0, dołaczasz do niego i robisz za tacklera. To takie male kamikaze, którego zadniem jest dopaść przeciwnika, szybko go zalockowac i uniemozliwic mu ucieczkę, w czasie, gdy kolesie w cięższych statkach będą przerabiać go na żyletki. Jest to niewdzęczna robota, ale nauczysz się walczyć, słuchać rozkazów, wtapiac statki i bedziesz miał czas, żeby zastanowić się czym wlasciwie chcesz latac.

misao:
Ucz sie na pürzeciwnikach. patrz jakie szipy robia wam kuku, a jakim wy robicie kuku, kory jak szybko peka:)

korpusz:
CIekawe co zrobi jak go banda Ibis of DOOM(tm) pojedzie ;)

A tak na serio to postepuj jak Mona radzi, a w między czasie kieruj skille w strone HACy (Heavy assault Ship) oraz jakiegos BSa do zarabiania na misjach i NPCach w 0.0.

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej