Eve Online > NoobGarten
Total Newb Questions
Voulture:
Podobny przyklad:
Wucikfit, ktory pobaiera baze danych z eve - skille: Bombers (pierwotnie oddzielone skillem coverty i sb?), Biology (miesiac pzred kali zobaczylem), Station Managment, Inteliggence Analyst, Public relations, Rafinery Managment, Flagships i wiele wiele innych.
NeX:
Nom, tyle że takie BIOLOGY mozna kupić za drobne i sobie nawet toto skilnąłem (sam nie wiedziałem po co, bo znałem tylko ten opis z booka). Mnemonica do wczoraj nie było i na markecie nie występuje jeszcze wogóle. Muszę znowu forum przewertować, ale pewnie i tak nigdzie nic sensownego nie pisze podobnie jak o BLACKMARKET i szczególnie o jego advance SMUGGLING.
Trybiq:
Salvage Drones Operations mozna znalesc na contractach wiec chyba jescze nie wycofali cena sie wacha miedzy 20-40mln zalezy w jakim regionie.
Pozdro
Martinoff:
Co to może być? Nie mogę wejść na żaden kanał czatowy poza lokalnym, jak chce wejść na inny to wyskakuje coś takiego:
The specified proxy or server node (1001207) is dead
AntyBiotiC:
--- Cytuj --- Co to może być? Nie mogę wejść na żaden kanał czatowy poza lokalnym, jak chce wejść na inny to wyskakuje coś takiego:
The specified proxy or server node (1001207) is dead
--- Koniec cytatu ---
ekhm.....mam dokladnie ten sam problem-pojawil sie nagle i zburzyl moj spokoj...
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej