Eve Online > NoobGarten

Total Newb Questions

<< < (33/83) > >>

Voulture:
Podobny przyklad:

Wucikfit, ktory pobaiera baze danych z eve - skille: Bombers (pierwotnie oddzielone skillem coverty i sb?), Biology (miesiac pzred kali zobaczylem), Station Managment, Inteliggence Analyst, Public relations, Rafinery Managment, Flagships i wiele wiele innych.

NeX:
Nom, tyle że takie BIOLOGY mozna kupić za drobne i sobie nawet toto skilnąłem (sam nie wiedziałem po co, bo znałem tylko ten opis z booka). Mnemonica do wczoraj nie było i na markecie nie występuje jeszcze wogóle. Muszę znowu forum przewertować, ale pewnie i tak nigdzie nic sensownego nie pisze podobnie jak o BLACKMARKET i szczególnie o jego advance SMUGGLING.

Trybiq:
Salvage Drones Operations mozna znalesc na contractach wiec chyba jescze nie wycofali cena sie wacha miedzy 20-40mln zalezy w jakim regionie.

Pozdro

Martinoff:
Co to może być? Nie mogę wejść na żaden kanał czatowy poza lokalnym, jak chce wejść na inny to wyskakuje coś takiego:

The specified proxy or server node (1001207) is dead

AntyBiotiC:

--- Cytuj --- Co to może być? Nie mogę wejść na żaden kanał czatowy poza lokalnym, jak chce wejść na inny to wyskakuje coś takiego:

The specified proxy or server node (1001207) is dead
--- Koniec cytatu ---

ekhm.....mam dokladnie ten sam problem-pojawil sie nagle i zburzyl moj spokoj...

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej