Eve Online > NoobGarten
Total Newb Questions
Asoth:
--- Cytat: Albi (Ellaine Tash-Murkon) w Kwietnia 24, 2007, 08:29:28 ---... jesli jest cos co dostajesz w misji cosmos ktora mozna wziasc tylko raz, mozesz zalozyc alta na tym samym koncie, wziasc misje i zrobic ja glowna postacia. W ten sposob nie zaczynasz wszystkiego od nowa.
--- Koniec cytatu ---
A czy przypadkiem alt nie musi mieć odpowiednich standingów żeby dostać misje od agenta?
NeX:
Zazwyczaj alty nadrabiaja standingami corpa, więc trzeba je gdzieś trzymać.
Ellaine:
--- Cytat: Asoth w Kwietnia 24, 2007, 09:01:11 ---
--- Cytat: Albi (Ellaine Tash-Murkon) w Kwietnia 24, 2007, 08:29:28 ---... jesli jest cos co dostajesz w misji cosmos ktora mozna wziasc tylko raz, mozesz zalozyc alta na tym samym koncie, wziasc misje i zrobic ja glowna postacia. W ten sposob nie zaczynasz wszystkiego od nowa.
--- Koniec cytatu ---
A czy przypadkiem alt nie musi mieć odpowiednich standingów żeby dostać misje od agenta?
--- Koniec cytatu ---
Nowa postac przeznaczona na glowna bedzie przeciez miala to samo.
Endriu:
Z tego co sie orientuje ta ksiażka ma byc wycofana , badz juz zostala wycofana. Taka przynajmniej rozmowe podsluchalem na kanale TRADE->others.
NeX:
Książkę mogą sobie wycofać, ale wyuczony skill pozostanie. Jedna z moich postaci ma BLACKMARKET i mimo wprowadzenia KALI i zniknięciqa samego skila z opcji tworzenia postaci, to u mnie bardzo ładnie sobie istnieje od dwu lat :)
Ale wczoraj po patchu lepszy numer trafiłem. Po wyświelleniu w character sheet działu SCIENCE z opcją all skills, zobaczyłem milusi skill "MNEMONICS" - "Skill at handling skill stimulator boosters. 20% Bonus to skill booster duration per level" :smitten: Tylko nigdzie na markecie tego ustrojswa nie widać :'( :knuppel2: :2funny:
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej