Eve Online > NoobGarten

Total Newb Questions

<< < (23/83) > >>

Martinoff:
To znowu ja i moje rozterki :-) Mam taki dosyć hmm... specyficzny problem - nie mogę się zdecydować, którą rasę i pochodzenie (podrasę?) wybrać. Nigdy w grach RPG i MMORPG nie zależało mi na "mocach" rasy, tylko na klimacie, fajnym wyglądzie itp. Ale w EVE wszystkie rasy są fajne :-) Ogólnie w EVE chciałbym zajmować się handlem i wykonywaniem misji, którą rasę byście mi polecili do tego?

P.S. To pytanie może wydać się śmieszne :-) W opisie Gallente jest napisane, że oni budują "luxory space yachts" - można takim ustrojostwem latać? Pozdro.

Xarthias:
Popatrz parę postów wyżej odnośnie postaci handlowej :)
Generalnie każdą rasą możesz zrobić dobrą postać do handlu... I do wszystkiego innego... Więc musisz sam zdecydować czy wolisz wojujących faszystów, hedonistycznych demokratów, fanatyków religijnych czy zbuntowanych niewolników...
To tak w reproterskim skrócie  :2funny:

Co do Yachtów to nie wiem, ale chyba nie można nimi latać... Pojawiają się sporadycznie przy okazji jakichś eventów.

Kalressin:
Kilka jachtow lata podobno. Slyszalem  o jednym,  ktory od Devsow dostala para, ktora zareczyla sie na jednym z fan festow  ;D

Raan Kern:

--- Cytat: Kal w Kwietnia 17, 2007, 23:47:12 ---Kilka jachtow lata podobno. Slyszalem  o jednym,  ktory od Devsow dostala para, ktora zareczyla sie na jednym z fan festow  ;D

--- Koniec cytatu ---
Tak. Ten jest drugi.
Pierwszy został zdobyty w Evencie (jakiś Gallentyjski aktor popełnił samobójstwo i jego Yacht stał do wzięcia. Kto pierwszy ten lepszy) i natychmiast sprzedany za jakąś bajeczną pewnie kwotę.

Martinoff:
Właśnie robię postać :-)  I mam jedno małe pytanko: na czym najłatwiej i najszybciej się zarabia? szczególnie na początku. Bo nie wiem jak ustawić cechy i jaką dać karierę. Pozdro.

P.S. Można w trakcie gry zmienić coś w postaci? Tzn. karierę itp.

Już nie ważne - poradziłem sobie sam.

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej