Eve Online > NoobGarten
Total Newb Questions
Khadar:
Witam, przed jakimiś 20 minutami znalazłem te stronke , Wiele razy slyszałem o tej gierce i wkoncu zdecydowalem sie ze zagram , wiec moje pytania :P
1) Da rade płacić przez Pay Palla ?
2) Ile mniejwiecej osób gra (dziwne pytanie ale właśnie zrezygnowałem z płatnego multi co gra tam max 30 osób i to o 2 w nocy .....)
3) może grał/gra ktoś w Anarchy Online i jest w stanie jakos porównac te gry
4) Jest jakiś klan/frakcja/organizacja czy jak to tutaj sie nazywa co przyjmie noobka :D
NeX:
1) Da się, ale po co skoro Time Cody kupuje się taniej
2) 20 -30 tysięcy zalezy od dnia, lub nocy
3) Obie gry maja dużą bazę itemów i to wszystko co je łączy, bo system rozwoju EVE ma wyjątkowy. Tutaj nie nabija się EXPa mordując moby. Szkolenie odbywa się poprzez zakup podręczników i ich naukę przez określony czas (real time) determinowny przez atrybuty postaci. Szkolenie trwa równiez gdy jestesmy offline.
4) Z poskich corporacji Xarthias prowadzi szkółkę (UNSEEN ACADEMY) i reklama jest na banerze tej strony.
Martinoff:
Elo, poczytałem sobie posty na forum i mam jedno pytanko: co w sprawie chodzenia po stacji? Pozdro.
Dormio:
--- Cytat: Martinoff w Kwietnia 19, 2007, 12:59:35 ---Elo, poczytałem sobie posty na forum i mam jedno pytanko: co w sprawie chodzenia po stacji? Pozdro.
--- Koniec cytatu ---
Absolutnie nic. Żadnych zmian jak dotąd.
Michieru:
--- Cytat: Martinoff w Kwietnia 19, 2007, 12:59:35 ---Elo, poczytałem sobie posty na forum i mam jedno pytanko: co w sprawie chodzenia po stacji? Pozdro.
--- Koniec cytatu ---
Soon™
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej