Eve Online > NoobGarten
Total Newb Questions
Sadorus:
No więc jakos poradzilem sobie z tym , pomogli mi "koledzy" z kropa. No ale jak to bywa napotkalem kolejny problem prosze tu po angielsku: 've been asked to use a BP to make a Perpetual Motion Unit...requires materials consisting of 250 Villard Wheels. Did a wide search for Villard Wheels...no dice. Then tried to issue a contract (all regions)...nothing. How the heck to I finish this storyline quest? I'm tired of having to give up on storyline quests.
It's almost impossible to get help in chat. After an hour a GM spoke with me but wasn't familiar with the mission. A petition returned the information that they won't help with this type of problem but I'm welcome to bring it up in the forums.
BTW, the interfaces in this game (Science/Industry tab, Contracts) are complicated & counter-intuitive, and the tutorials are woeful and brutally inadequate. Hope some of this is adressed as it's probably sending a lot of noobs away in frustration.
Skaggs:
Hej,
Tez mialam problem z tym zadaniem. Musisz wziasc plany ktore dostales i wynalezc lvl 2 tego ustrojstwa. (Bo to o wyprodukowanie lvl 2 chodzi wlasnie). Czyli musisz znalezc jakies science facility i zapuscic research. Nastepnie zapuscic manufacturing na podstawie wynalezionych planow lvl2 i gotowe 'cudo' zawiezc do kolesia dajacego zadanie. Do wyprodukowania beda potrzebne zwykle materialy a nie wymyslone villard wheels.
Jesli cos pokrecilam to solucje do tego mozna wygooglowac na angielskim forum eve online. Zadanie robilam tydzien temu wiec moge czegos nie pamietac. :buck2:
Martinoff:
Witam, jeszcze nie zacząłem grać, ale przeczytałem poradniki i zrodziło się w mojej głowie pare pytań, oto one:
1. Na stronie głównej Eve w Guide nie ma rasy Jove - to znaczy, że nie można nimi grać?
2. Jakie sa "praktyczne" różnice pomiędzy rasami? (tzn. ich historię itp. już znam, ale jakie są różnice podczas grania)
3. U Was też nie działa Create account na stronie Eve?
Póki co to chyba wszystko. Pozdro.
Xarthias:
1. Nie, nie można.
2. W początkowych skillach i atrybutach. W późniejszym etapie gry, jedyne różnice to portreciki. Choć podobno w lato wraz z wprowadzeniem Factional Warfare ma się to zmienić... (???)
3. Dzisiaj jest (było?) mainternance strony, więc może po prostu jeszcze nie wstała do końca.
Sadorus:
--- Cytat: Sonia Skaggs w Kwietnia 17, 2007, 13:03:40 ---Hej,
Tez mialam problem z tym zadaniem. Musisz wziasc plany ktore dostales i wynalezc lvl 2 tego ustrojstwa. (Bo to o wyprodukowanie lvl 2 chodzi wlasnie). Czyli musisz znalezc jakies science facility i zapuscic research. Nastepnie zapuscic manufacturing na podstawie wynalezionych planow lvl2 i gotowe 'cudo' zawiezc do kolesia dajacego zadanie. Do wyprodukowania beda potrzebne zwykle materialy a nie wymyslone villard wheels.
Jesli cos pokrecilam to solucje do tego mozna wygooglowac na angielskim forum eve online. Zadanie robilam tydzien temu wiec moge czegos nie pamietac. :buck2:
--- Koniec cytatu ---
cos tam dostalem moze to i plany ale jak z tego wynalesc kolejny poziom? A co to to science faclity?:)
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej