Śmietnisko > Off Topic

Gospodarczy kompas wyborczy WP

<< < (19/22) > >>

eloelo:

--- Cytat: Nitefish w Październik 11, 2011, 13:31:32 ---@eloelo -  rośniesz na nowego uber trolla centralowego  ;D

--- Koniec cytatu ---
Nie mam takich ambicji - własnie musze bastowac
Może tylko dla Dormio : przestan się dopytywać i prosić  o oświecenie , rozróżniania i opowiadanie o Polsce teraźniejszej czy przeszłej , naucz sie , wróć , daj jakieś przykłady bo nic nie wychodzi z samych zaczepnych pytań bez dania konkretnej odpowiedzi na wcześniej postawione pytania , myślałem że negujesz "agresywną politykę"
Ja nie powierzyłbym maklerowi po raz drugi mojej kasy jeśli pierwszy raz by ją przeputał ty rób jak chcesz , a co do wspomnienia o Piastach to coś w tym jest , to chyba za ich panowania pierwszy raz rozwalili Polske .

--- Cytat: Rabbitofdoom w Październik 11, 2011, 11:39:19 ---A co do drzewek to sam sie pozbylem z ogrodu 2 sztuk pare lat temu.

--- Koniec cytatu ---

--- Cytat: Rabbitofdoom w Październik 07, 2011, 12:41:01 ---Niestety tutaj chyba lezy w duzej mierze pies pogrzebany. Ludzie nie rozumieja czym rozni sie sprawiedliwosc od prawosci, tak samo nie rozumieja roznicy miedzy tym co jest moralne a tym co zgodne z prawem.

--- Koniec cytatu ---
No komment

Calix:

--- Cytat: Rabbitofdoom w Październik 11, 2011, 13:46:28 ---Nowelizacja byla w 2010. I od tamtego czasu jak sie chce sciac 'uschniete" drzewko trzeba przedstawic papierek stwierdzajacy ze drzewko kaput.

--- Koniec cytatu ---
Potrzebne jest zaświadczenie od powiatowego lekarza dendrologii? ;)
Cała gadka oprócz zwyczajowego trollowania i darcia szat nad losem Polski przez co niektórych, sprowadza się do ingerencji państwa w życie obywateli, a światowy trend pokazuje że państwo - za przeproszeniem - wpierdala się coraz bardziej. Nie ma znaczenia czy do władzy dochodzi lewica, prawica, czy tak zwani liberałowie...

PS: Przypomnijcie sobie kiedy ostatnio słyszeliście o tym że pewną grupę przepisów regulujących coś tam wywalono po prostu do kosza. Nie nowelizowano czy uaktualniano a po prostu stwierdzono że państwo nie powinno mieć na to wpływu

Khobba:

--- Cytat: eloelo w Październik 11, 2011, 15:47:17 ---Nie mam takich ambicji - własnie musze bastowac
Może tylko dla Dormio : przestan się dopytywać i prosić  o oświecenie , rozróżniania i opowiadanie o Polsce teraźniejszej czy przeszłej , naucz sie , wróć , daj jakieś przykłady bo nic nie wychodzi z samych zaczepnych pytań bez dania konkretnej odpowiedzi na wcześniej postawione pytania , myślałem że negujesz "agresywną politykę"
Ja nie powierzyłbym maklerowi po raz drugi mojej kasy jeśli pierwszy raz by ją przeputał ty rób jak chcesz , a co do wspomnienia o Piastach to coś w tym jest , to chyba za ich panowania pierwszy raz rozwalili Polske . No komment

--- Koniec cytatu ---
Wow, erystyka a'la polska klasa polityczna posunięta do perfekcji. Zamiast odpowiedzi (z Twojej strony) na konkretne pytania uciekłeś zupełnie od dyskusji. Brawo!

Kara Mon:

--- Cytat: Calix w Październik 11, 2011, 15:58:52 ---Potrzebne jest zaświadczenie od powiatowego lekarza dendrologii? ;)
Cała gadka oprócz zwyczajowego trollowania i darcia szat nad losem Polski przez co niektórych, sprowadza się do ingerencji państwa w życie obywateli, a światowy trend pokazuje że państwo - za przeproszeniem - wpierdala się coraz bardziej. Nie ma znaczenia czy do władzy dochodzi lewica, prawica, czy tak zwani liberałowie...

PS: Przypomnijcie sobie kiedy ostatnio słyszeliście o tym że pewną grupę przepisów regulujących coś tam wywalono po prostu do kosza. Nie nowelizowano czy uaktualniano a po prostu stwierdzono że państwo nie powinno mieć na to wpływu

--- Koniec cytatu ---

Bo w umyslach obecnych wladz rysuje sie obraz obywatela debila ktoremu trzeba "pomoc" w kazdej mozliwej dziedzinie zycia bo sam nie potrafi myslec, oczywiscie ta pomoc kosztuje bo za darmo to i w morde coraz ciezej dostac.

Pol Kent:

--- Cytat: Kara Mon w Październik 11, 2011, 17:27:21 ---Bo w umyslach obecnych wladz rysuje sie obraz obywatela debila ktoremu trzeba "pomoc" w kazdej mozliwej dziedzinie zycia bo sam nie potrafi myslec, oczywiscie ta pomoc kosztuje bo za darmo to i w morde coraz ciezej dostac.

--- Koniec cytatu ---
I w rezultacie mamy to o czym niektórzy tu starają się udawać, że nie istnieje. Wpier***anie się Władzy w każdą potrzebna i nie potrzebna rzecz. :-(

--- Cytat: Rabbitofdoom w Październik 11, 2011, 11:39:19 ---A co do drzewek to sam sie pozbylem z ogrodu 2 sztuk pare lat temu. Znalazlem odpowiedni przepis i dwa tygodnie pozniej drzewka zniknely.

--- Koniec cytatu ---

W rezultacie żyją a co gorsze dobrze im z tym w realiach w których wszystko robi się "według przepisu" a rozum, zdrowy rozsądek itp pojęcia to jakas prehistoria.... :(

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej