Śmietnisko > Flamewar

Ransom honorować czy nie? Odp: Najśmieszniejsze i najgłupsze wtopy

<< < (56/62) > >>

stukov:

--- Cytat: Egnos w Lipiec 16, 2011, 20:18:11 ---W sumie nie chce mi sie czytac calosci twojego posta, nano z prostego powodu, nic wiecej sie nie  moglo zmiescic, fit na styk tylko to mialem w hangu w momencie wylotu... nano albo pusty slot FO
Faktycznie nie gram od dluzszego czasu i jakos dobrze mi z tym, za to ty moj panie zawiodles mnie na calej linii dolaczajac do soczystych koszmarkow... opuszczajac bufu ich aura zajebistosci przestala na ciebie dzialac i... no coz...

--- Koniec cytatu ---

W sumie mam podobne odczucia co do Ciebie w ŁuDu... a lokiego się fituje na 1 płycie i więcej resów, wszystko by się zmieściło i jeszcze lepsza mobilność a ehp podobnie :)

Colonel:

--- Cytat: Aldaris Haller w Lipiec 16, 2011, 20:01:57 ---@egnos - kiedyś to latałeś teraz tylko trollujesz, a szkoda ładne filmy robiłeś i nawet potrafiłeś fitować statki a ten nano płyta loki to po prostu pfff hahahahhaha lol...
Co do waszych ekstrawaganckich fitów z tym drone link augmentor, to żeś powiedział... Widać, że vage to cie chyba młodszy brat fitować uczył, nie wiem co ty chcesz jammować z zasięgu znacznie przekraczającego warp disruptora... Ale zapewne wymyślisz jakieś wspaniałe przeznaczenie dla tego fitu... (wg mnie jedyne przeznaczenie to fail)
Co do pięknego nano - plate - lol - cursa to zróbcie go na szhieldzie - 45k ehp i jeden tracking disruptor styka, chyba że wchodzisz jak idiota komuś na close,  a nie takie nie w p***ę ni w oko do du*y nie podobne coś...

Do reszty forumowych trolli
Nawiązując do tematu, który został już dawno zapomniany przez bezsensowne trollowanie tych i owych powiem jedno. Ransom może być respektowany przez jednych lub drugich i nie macie prawa wyzywać nikogo kto go nie respektował, to jest gra i tylko gra. Mówiąc jakieś bezsensowne teksty o tym, że jeśli robi się to w grze to w realu łatwiej jest zrobić coś podobnego jest tak z d**y jak fity ŁUDU :D
Nasz ransom, nasz honor, nasza sprawa. Widać na pierwszy rzut oka, że kolegów z WH aż skręciło z zawiści, że im się nie trafił taki kąsek. Przykre, bo mentalność dresów to właśnie Voodoo - zwykłe zawistne polactwo jakiego należy się wstydzić.

Z mojej strony to wsjo, bo strzępić język na takie puste i tępe gnioty jak wy, to aż szkoda...

--- Koniec cytatu ---

smutny jestes emo pajacyku, rzeklbym ze impetu ci brakuje ...
napisz cos jak pierwszy wlos na jajkach ci sie pojawi  ;D

Egnos:

--- Cytat: Aldaris Haller w Lipiec 16, 2011, 20:24:14 ---W sumie mam podobne odczucia co do Ciebie w ŁuDu... a lokiego się fituje na 1 płycie i więcej resów, wszystko by się zmieściło i jeszcze lepsza mobilność a ehp podobnie :)

--- Koniec cytatu ---

Bufu jest zajebiste, opusciles bufu = juz nie jestes zajebisty, za to jestes w smiesznym dresiarskim korpiku przez co tez nie uwazam cie za osobe ktora moze mnie pouczac w kwestiach fitowania okretow. Co innego gdybys nadal byl w bufu... wtedy szacun, a teraz to czytam twoje posty tylko do polowy
Ech, tak wiem... nik cie nie zna... nikt cie nie rozumie, ale aldarisy Von Emo juz tak maja

(emo mode on)
NIGDY :* bym ci nie pocisnal gdybys nie zaczal jechac po moim korpie, trodno sie mowi... zrozum, musialem cie poswiecic :)
(emo mode off)

Gaunt:
ja posłuże się definicją

Piraci – podobni do PvP-erów, ale dużo lepsi. Ich główną umiejętnością jest czekanie godzinami na bramach na których totalnie nic się nie dzieje, w nadzieji, że przyleci jakiś noob którego można będzie zestrzelić w 4 sekundy. Drugą ważną zdolnością jest błyskawiczne chowanie się do dziupli kiedy tylko w okolicy pokazuje się podobna siła. To właśnie czyni piratów lepszymi graczami od zwykłych PVP-erów z 0.0, bo piraci biorą udział w małych ekscytujących walkach, samej esencji PVP.

Egnos:
Voodoo lamie stereotypy :) widac ze tam nie byles

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej