Śmietnisko > Flamewar
Ransom honorować czy nie? Odp: Najśmieszniejsze i najgłupsze wtopy
CATfrcomCheshire:
--- Cytat: lkasprzak w Lipiec 15, 2011, 18:35:34 ---Cytat: Aldaris Haller w Dzisiaj o 16:07:49
Wiesz co? Całe szczęście, że taki pajac jak ty może co najwyżej mi nafukać jak mały szczeniak osiedlowy :) Nie wiesz ile i kim gram i nie wiesz o mnie nic :) natomiast lamo jak fitujesz nanoplate curse'a to nie dziw się, że ludzie kręcą z ciebie bekę, nie mówiąc już o fitach z dupy Twojego przydupaska Daella, co nie ma pg na wadze i montuje drone control unit (imo już mniej lamerski byłby salvager). Wiem, że każda informacja ma problemy z przebijaniem się przez tą warstwę szlamu, która pokrywa twój mózg co widać w twoich postach tak płytkich jak wasza bajeczka o ransomach. Pocałujcie naszego corpa mocno i soczyście w dupę, tylko najpierw umyjcie buźki bo nie chcemy jakiegoś syfa dostać.
To wszystko z mojej strony, pałujcie się nadal nad tą revelką i waszymi ransomami, honorowymi czy też nie buziaki i pa pa.
P.S. Mam głęboko w dupie czy macie plecy u admina, jeśli nie jesteście w stanie przyjąć prawdy to biegnijcie do niego :)
Żeś dojebał po całości, zanim coś napiszesz następnym razem zarzuć paczkę Nerwosolu i popij meliską, może da się to przeczytać...
--- Koniec cytatu ---
Stare stetryczale trolle forumowe mawiaja, ze przed napisaniem porannego posta powinno sie przegryzc pelnoziarnista grahamke, popic bezkofeinowka albo herbatka z Melisy (2,50 zl w aptece na rogu), zagryzc zeby na jakims podluznym drewnianym przedmiocie (moze byc kij od szczotki) i przede wszystkim juz po popelnieniu posta policzyc do 10 ODDYCHAJAC!!! (to bardzo wazne) i przeczytac to co napisalismy jeszcze raz. Jezeli juz mamy zupelna pewnosc, ze to co napisalismy nadaje sie do puszczenia bez poprawek, to oznacza totalna porazke i mamy wtedy pewnosc, ze caly post jest do dupy, kasujemy wszystko i dajemy sobie spokoj. Jezeli mamy watpliwosci, albo nam sie nie podoba to, co napisalismy, to znak, ze mozna zaczac pracowac nad tekstem, czyscic wulgaryzmy (pamietamy o zaciskaniu zebow na kiju od szczotki), nadawac sens wypowiedzi, przynajmniej na tyle, zeby wypowiedz byla skladna i zeby nie wyjsc na debila.
mpp:
śmieszne jest to, ze pisze to kot który ;na trollowaniu eve-centrali i postów lambów zjadł sobie już wszystkie zęby :D
kot przyznaj się jak pada co pewien czas centrala to spamujesz 4chana :DD
Colonel:
a więc wracając do tematu ... :D
Ransomy drodzy państwo są honorowane przez renomowane korporacje pirackie...w tym VUDU
Piraci, którzy starają sie żyć zgodnie z zasadami "veto"
czyli nie zarabiać na żadnym korycie jakie podsuwa ccp pod nos a zarabiać tylko na działalności przestępczej + pvp
natomiast cała "huliganka / dresy", pety i inne nie określone organizacje bez backgroundu i wizji mają na to wyłożone.
Zawsze tak było, że jak jakiś niewyżyty bałwan dopadł się do okazji
to nie umiał inaczej postąpić bo przecież wykładnikiem jego e-ego jest to co na kb...
i żadne zasady go nie obowiązują a do zarabiania ma w końcu "Raty"...
Oczywiście takim postępowaniem ów bałwan psuje działkę piratów
bo przeciętna ofiara i tak nie odróżnia jednych od drugich...
dlatego wyciągnąć ransom nie jest łatwo..
dlatego mawia się: nie ufaj piratom !
Oczywiście moje podejście do ransomów jest i będzie inne niż "przeciętnego bałwana"
i wcale nie zamierzam nikogo nawracać...
informuje tylko ze w światku pirackim takie zachowanie nie jest akceptowane.
podobnie jak w świecie petów i kerbirów dekloukowanie uber kombajnu "Tytan" podczas walk o pegieery
stukov:
@egnos - kiedyś to latałeś teraz tylko trollujesz, a szkoda ładne filmy robiłeś i nawet potrafiłeś fitować statki a ten nano płyta loki to po prostu pfff hahahahhaha lol...
Co do waszych ekstrawaganckich fitów z tym drone link augmentor, to żeś powiedział... Widać, że vage to cie chyba młodszy brat fitować uczył, nie wiem co ty chcesz jammować z zasięgu znacznie przekraczającego warp disruptora... Ale zapewne wymyślisz jakieś wspaniałe przeznaczenie dla tego fitu... (wg mnie jedyne przeznaczenie to fail)
Co do pięknego nano - plate - lol - cursa to zróbcie go na szhieldzie - 45k ehp i jeden tracking disruptor styka, chyba że wchodzisz jak idiota komuś na close, a nie takie nie w p***ę ni w oko do du*y nie podobne coś...
Do reszty forumowych trolli
Nawiązując do tematu, który został już dawno zapomniany przez bezsensowne trollowanie tych i owych powiem jedno. Ransom może być respektowany przez jednych lub drugich i nie macie prawa wyzywać nikogo kto go nie respektował, to jest gra i tylko gra. Mówiąc jakieś bezsensowne teksty o tym, że jeśli robi się to w grze to w realu łatwiej jest zrobić coś podobnego jest tak z d**y jak fity ŁUDU :D
Nasz ransom, nasz honor, nasza sprawa. Widać na pierwszy rzut oka, że kolegów z WH aż skręciło z zawiści, że im się nie trafił taki kąsek. Przykre, bo mentalność dresów to właśnie Voodoo - zwykłe zawistne polactwo jakiego należy się wstydzić.
Z mojej strony to wsjo, bo strzępić język na takie puste i tępe gnioty jak wy, to aż szkoda...
Egnos:
W sumie nie chce mi sie czytac calosci twojego posta, nano z prostego powodu, nic wiecej sie nie moglo zmiescic, fit na styk tylko to mialem w hangu w momencie wylotu... nano albo pusty slot FO
Faktycznie nie gram od dluzszego czasu i jakos dobrze mi z tym, za to ty moj panie zawiodles mnie na calej linii dolaczajac do soczystych koszmarkow... opuszczajac bufu ich aura zajebistosci przestala na ciebie dzialac i... no coz...
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej