Śmietnisko > Flamewar

Ransom honorować czy nie? Odp: Najśmieszniejsze i najgłupsze wtopy

<< < (62/62)

Colonel:

stukov:
Tak kupiłem chara Egnos ty lamo, weź się zastanów... Widzę, że siedzenie w WooDoo do końca zlasowało ci mózg... A i owszem sprzedałem nawet 2 chary Alexieja i Thais, ale maina się nie sprzedaje i chooy. Co do postowania po 15 to chyba przez pracę, takie trudne zajęcie kiedy wychodzi się z pod klosza rodziców, Colonel tego jeszcze nie doświadczył, bo jakiś rok temu pewnie się dopiero odessał od cycka mamy i teraz trolluje na takim poziomie na ile mu wiek pozwala. Czyli jest bardzo malutkim misiem o małym rozumku. A co do twoich informacji Sokole to weź sprawdź źródła.

Tak więc pozwólcie, że skończę ten żałosny flame. Jak spotkam któregoś z VooDoo to nie dojdzie do ransoma bo trudno jest to robić gdy statek pod dupą się pali. Jedyna osoba, nad którą bym się ewentualnie zastanawiał zanim sprzedałbym poda to Egnos bo jego znam i nawet lubię. Do dziś pamiętam jak tak się uwalił na krakowskim zjeździe, że usiłował gankować statki w jita. Ponoć Klo tam cie ostro chciał "zrejpować" po pijaku ;)

stukov:

--- Cytat: Colonel w Lipiec 24, 2011, 12:45:04 ---musiales z meliską przesadzic ze juz ci mama mowi co masz pisac...
no chyba, ze przychodza jej na mysl pierwsze wspomnienia zwiazane z toba :D

--- Koniec cytatu ---
Sorry ale z frajerami nie gadam, już  się wystarczająco upodliłem zniżając się do twojego żałosnego poziomu Colonel. Idź grać w Barbie online :)

Doom:
[admin]Wątek się widzę wyczerpał. Zamykam. Stronom sugeruję wzmiankowaną melisę bo się wszyscy nieco za bardzo otarliście o pozbawienie praw do flame z paragrafu o wycieczkach osobistych. Grzecznie radzę nie wznawiać dyskusji czy to tutaj czy poza offtopem bo się zrobię skrajnie nie miły[/admin]

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej