Śmietnisko > Flamewar
Ransom honorować czy nie? Odp: Najśmieszniejsze i najgłupsze wtopy
Deaell Portt:
--- Cytat: mpp w Lipiec 12, 2011, 16:19:56 ---brak mi rąk na facepalmy :D , nikt a tym bardziej ja nie chwalił się tu tym killem jedynie jakiś laps zrobił z tego flame w dodatku z posa ally jak i z poza korpa
a tak btw i tak ten pseudodresiarski kill revelki jest lepszy niż wasze riftery (przynajmniej lootu wiecej)
--- Koniec cytatu ---
Uzyj nog.
Yurioni:
--- Cytat: Deaell Portt w Lipiec 12, 2011, 16:09:39 ---Mamy inny playstajl i nie dokladnie rozumiem jakiego typu walki od nas oczekujesz? Takiego jak mialem w PBN to jest iles drake, tengu/command na linkach + dwa logistyki lub wiecej +lapcze+ew i mlocilismy jakies przypadkowe moski co robily nam noob spawn bo na anomalce kogos tam trzymalismy ? To jest niby twoj wyznacznik bycia pro? F1-F3 i ewentualnie brodcast do logiego o shield. Zlituj sie stary i przestan opowiadac banialuki jakie to niby epickie walki macie.
Co wedlug ciebie mamy robic ? Zdobywac sova w 0.0? Rzucac sie na kilka tysieczne ally ? Ja nic ci nie musze udowadniac bo i po co. Jezeli chce mi sie logowac do gry i cos robic to jest wszystko w porzadku. Jezeli tobie sie chce logowac do gry i robic to co robisz tez si. Cala ta jednak dyskusja zaczela sie od dresiarskiego zachowania JN przy zabiciu dreda. To nie ja zaczalem przeksztalcac ja w dyskusje moj plajstyle>wasz playstayle.
--- Koniec cytatu ---
misiu widze, ze juz totalnie sie oderwales od rzeczywistosci, ostatnie pare postow jest odpowiedzia na to
--- Cytat: Deaell Portt w Lipiec 12, 2011, 15:31:18 --- To jak myslisz jak wylatujemy z tego wh to co zastajemy ? Same plusy,zero na localu ? Zapominasz, ze ja tez latalem w PBN i bitki o jakich mowisz nie sa dla mnie nowoscia.
--- Koniec cytatu ---
--- Cytat: Deaell Portt w Lipiec 12, 2011, 10:24:02 ---Walisz z kolegami do momentu kiedy cel przestanie istniec potem zlootowanie, wklejenie na kb i tyle.
--- Koniec cytatu ---
mianowicie chodzi o to, ze caly czas twierdzisz, iz gowno wiem o piratce, w miedzyczasie wypowiadajac sie na tematy o ktorych masz faktycznie gowniane pojecie, co juz ci udowodnilem, i tyle. I faktycznie moze malo wiem o piraceniu, ale zlapanie i zransomowanie kogos nie daje ci prawa do pisanie, jako by "normalne" pvp bylo czyms gorszym albo jak mozna sie domyslec z kontekstu latwiejszym, a koniec koncow jesli ransomujecie taki sam shit jak zabijacie to ja juz przepraaszam i sie wiecej nie odzywam. Z kolei, nie wiem jakie sa niuanse ktorych nie pojmuje w piraceniu? delikatne przekazy podprogowe zmuszajace ofiare do wplacenia wyzszego ransomu niz powinen? Tajemne zaklecia negocjacyjne? Coz jest takiego w tym piraceniu czego zwykly zjadacz chleba mogl by nie wiedziec? plz oswiec mnie
Deaell Portt:
--- Cytat: Nitefish w Lipiec 12, 2011, 16:17:29 ---Wiem ilu was jest, przecież na kb macie staty wszystkich korpów. Chociaż chyba tylko 2 w ogóle coś działają w sensie killboardowym.
Kill revelki już przerabialiśmy - oni nie są piratami i nie mają w tej materii żadnych zasad. Rzekłbym nawet, że ich jedyną zasadą jest spowodowanie możliwie największej szkody przeciwnikowi co też się stało. Więc po co się przywalać bez sensu?
Za to ten koleś być może do końca życia zapamięta, żeby pustą revelką nie stać jak łoś na słońcu w lowsecu bo ktoś może go bardzo brzydko potraktować.
O ile się nie mylę to nigdzie się nim nie chwalili, jedynie śmiali się z kolesia, który latał pustym dredem po systemie w low.
--- Koniec cytatu ---
Dla zasady skur..... , zeby pietnowac takie postepowanie.
Deaell Portt:
--- Cytat: Yurioni w Lipiec 12, 2011, 16:24:12 ---misiu widze, ze juz totalnie sie oderwales od rzeczywistosci, ostatnie pare postow jest odpowiedzia na tomianowicie chodzi o to, ze caly czas twierdzisz, iz gowno wiem o piratce, w miedzyczasie wypowiadajac sie na tematy o ktorych masz faktycznie gowniane pojecie, co juz ci udowodnilem, i tyle. I faktycznie moze malo wiem o piraceniu, ale zlapanie i zransomowanie kogos nie daje ci prawa do pisanie, jako by "normalne" pvp bylo czyms gorszym albo jak mozna sie domyslec z kontekstu latwiejszym, a koniec koncow jesli ransomujecie taki sam shit jak zabijacie to ja juz przepraaszam i sie wiecej nie odzywam. Z kolei, nie wiem jakie sa niuanse ktorych nie pojmuje w piraceniu? delikatne przekazy podprogowe zmuszajace ofiare do wplacenia wyzszego ransomu niz powinen? Tajemne zaklecia negocjacyjne? Coz jest takiego w tym piraceniu czego zwykly zjadacz chleba mogl by nie wiedziec? plz oswiec mnie
--- Koniec cytatu ---
Nie chcialo mi sie czytac tego belkotu. Napisz poprawnie, albo sie nie odzywaj.
sc0rp:
--- Cytat: Deaell Portt w Lipiec 12, 2011, 15:32:47 ---Ramsomowanie dla okupu, piractwo, ceo pirackiego korpa=ogrodek. Za duzy skrot myslowy ?
--- Koniec cytatu ---
zdecydowanie bo "jego ogrodek" sugeruje ze jako jedyny ma prawo okreslac zasady ransomowania i ich respektowania - a tak nie jest.
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej