Śmietnisko > Flamewar

Ransom honorować czy nie? Odp: Najśmieszniejsze i najgłupsze wtopy

<< < (44/62) > >>

Deaell Portt:

--- Cytat: Yurioni w Lipiec 12, 2011, 15:56:04 ---nadal potwierdzasz fakt, ze nie robicie w zasadzie nic poza smutnym gankowaniem/ransomowaniem przypadkowych losi, gdzie te bitki ktore nie sa ci obce?
http://mmalyska.rootnode.net/eve/kbt/?a=home&m=07&y=2011&view=kills ten kb?
taka sama bieda jak na waszym natywnym kb...

--- Koniec cytatu ---

Mamy inny playstajl i nie dokladnie rozumiem jakiego typu walki od nas oczekujesz? Takiego jak mialem w PBN to jest iles drake, tengu/command na linkach + dwa logistyki lub wiecej +lapcze+ew  i mlocilismy jakies przypadkowe moski co robily nam noob spawn bo na anomalce kogos tam trzymalismy ? To jest niby twoj wyznacznik bycia pro? F1-F3 i ewentualnie brodcast do logiego o shield. Zlituj sie stary i przestan opowiadac banialuki jakie to niby epickie walki macie. 
Co wedlug ciebie mamy robic ? Zdobywac sova w 0.0? Rzucac sie na kilka tysieczne ally ? Ja nic ci nie musze udowadniac bo i po co. Jezeli chce mi sie logowac do gry i cos robic to jest wszystko w porzadku. Jezeli tobie sie chce logowac do gry i robic to co robisz tez si. Cala ta jednak dyskusja zaczela sie od dresiarskiego zachowania JN przy zabiciu dreda. To nie ja zaczalem przeksztalcac ja w dyskusje moj plajstyle>wasz playstayle.

mpp:
<facepalm>

swoją droga połowa v o o d o o to też dresiarze, przeciez maja kilku ex pbn'ów co przeciez gankowali w 20 drejków przypadkowych łosi na anomalkach ^^

stary śmierć przez tabu tabu !

Deaell Portt:

--- Cytat: mpp w Lipiec 12, 2011, 15:58:41 ---zrozum wreszcie kurzy móżdżku, ze nie jesteśmy piratami i całą piracką doktrynę mamy głęboko miedzy pośladkami
dla nas zadawanie jak największego zła nie ważne gdzie czy to będzie null czy low jest primary i na prawde nie ma to znaczenia
czy to jest noob czy gracz z 2004-6 roku fakt revelka topiła sie zaskakujaco szybko nikt nie klikał jego bio przed zabiciem i nie sprawdzał metryki
to samo zrobilibyśmy z starszym pilotem jedyne czym by sie to różniło to to, ze trzeba by wiecej nakładu i statków aby przebić tank oskillowanej sfitowanej revelki

tyle odemnie

flejm do dupy dla tego trolluje nie piszac nic sensownego ale kwa sie nie da bo jak czyta sie twoje wypociny to zal poślady sciska a stolec woła
"na potęge posępnego czerechu!"

--- Koniec cytatu ---
Jestes dresiarzem. Swoim postowaniem tylko jeszcze bardziej upewniasz ludzi w tej opinii. Gdy ludzie zaczeli krzywo patrzec na wasz kill to zaczales wymachiwac szabelka, piszac inwektywy w stosunku do innych ludzi. Twoje tlumaczenia sa z konca plecow. Bo nie chodzi o to, ze ubiliscie rewelke jak doskonale sobie zdajesz sprawe. Tylko o to, ze najpierw wzieliscie od gostka iski za nie zrobienie tego.  Dlatego ten kill wzbudzil we mnie i w innych niesmak bo jeszcze przyszliscie sie nim tutaj chwalic jakby bylo czym. Ten twoj post gdybym go zglosil zapewnil by ci 2 tygodnie odpoczynku od centrali. No, ale jak juz pisalem wczesniej. Ja nie jestem tak malostkowy jak poniektorzy z Bufu, ktorzy niby sa tak bardzo chill na temat gry w internet spaceship. 

Nitefish:

--- Cytat: Deaell Portt w Lipiec 12, 2011, 15:48:47 ---No i widzisz zaciekawilo cie to. Poza tym masz zle info o naszej liczbie.

--- Koniec cytatu ---

Wiem ilu was jest, przecież na kb macie staty wszystkich korpów. Chociaż chyba tylko 2 w ogóle coś działają w sensie killboardowym.

Kill revelki już przerabialiśmy - oni nie są piratami i nie mają w tej materii żadnych zasad. Rzekłbym nawet, że ich jedyną zasadą jest spowodowanie możliwie największej szkody przeciwnikowi co też się stało. Więc po co się przywalać bez sensu?

Za to ten koleś być może do końca życia zapamięta, żeby pustą revelką nie stać jak łoś na słońcu w lowsecu bo ktoś może go bardzo brzydko potraktować.
O ile się nie mylę to nigdzie się nim nie chwalili, jedynie śmiali się z kolesia, który latał pustym dredem po systemie w low.

mpp:

--- Cytat: Deaell Portt w Lipiec 12, 2011, 16:16:37 ---Jestes dresiarzem. Swoim postowaniem tylko jeszcze bardziej upewniasz ludzi w tej opinii. Gdy ludzie zaczeli krzywo patrzec na wasz kill to zaczales wymachiwac szabelka, piszac inwektywy w stosunku do innych ludzi. Twoje tlumaczenia sa z konca plecow. Bo nie chodzi o to, ze ubiliscie rewelke jak doskonale sobie zdajesz sprawe. Tylko o to, ze najpierw wzieliscie od gostka iski za nie zrobienie tego.  Dlatego ten kill wzbudzil we mnie i w innych niesmak bo jeszcze przyszliscie sie nim tutaj chwalic jakby bylo czym. Ten twoj post gdybym go zglosil zapewnil by ci 2 tygodnie odpoczynku od centrali. No, ale jak juz pisalem wczesniej. Ja nie jestem tak malostkowy jak poniektorzy z Bufu, ktorzy niby sa tak bardzo chill na temat gry w internet spaceship.

--- Koniec cytatu ---

brak mi rąk na facepalmy :D , nikt a tym bardziej ja nie chwalił się tu tym killem jedynie jakiś laps zrobił z tego flame w dodatku z posa ally jak i z poza korpa

a tak btw i tak ten pseudodresiarski kill revelki jest lepszy niż wasze riftery (przynajmniej lootu wiecej)

PS2: po raz n-ty "małe cherlawe pieski ujadają najgłośniej"

PS3: chyba w ciebie koledzy w podstawówce rzucali ogryzkami.... ogarnij się

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej