Śmietnisko > Flamewar

Ransom honorować czy nie? Odp: Najśmieszniejsze i najgłupsze wtopy

<< < (46/62) > >>

Yurioni:

--- Cytat: Deaell Portt w Lipiec 12, 2011, 16:25:45 ---Nie chcialo mi sie czytac tego belkotu. Napisz poprawnie, albo sie nie odzywaj.

--- Koniec cytatu ---
przyznaj sie po prostu, ze albo nie umiesz czytac zlozonych zdan w jezyku polskim, albo ze brak ci argumentow....

Deaell Portt:

--- Cytat: Yurioni w Lipiec 12, 2011, 16:28:17 ---przyznaj sie po prostu, ze albo nie umiesz czytac zlozonych zdan w jezyku polskim, albo ze brak ci argumentow....

--- Koniec cytatu ---
Nie no serio. Nie chcialo mi sie czytac tej sciany belkotu i pseudo z dupy przemyslen i to w dodatku jakbym jasnie panowi z Bufu winnym byl jakies wyjasnienia. Kim ty jestes i za kogo sie niby uwazasz?

mpp:

--- Cytat: Deaell Portt w Lipiec 12, 2011, 16:16:37 ---Jestes dresiarzem. Swoim postowaniem tylko jeszcze bardziej upewniasz ludzi w tej opinii. Gdy ludzie zaczeli krzywo patrzec na wasz kill to zaczales wymachiwac szabelka, piszac inwektywy w stosunku do innych ludzi. Twoje tlumaczenia sa z konca plecow. Bo nie chodzi o to, ze ubiliscie rewelke jak doskonale sobie zdajesz sprawe. Tylko o to, ze najpierw wzieliscie od gostka iski za nie zrobienie tego.  Dlatego ten kill wzbudzil we mnie i w innych niesmak bo jeszcze przyszliscie sie nim tutaj chwalic jakby bylo czym. Ten twoj post gdybym go zglosil zapewnil by ci 2 tygodnie odpoczynku od centrali. No, ale jak juz pisalem wczesniej. Ja nie jestem tak malostkowy jak poniektorzy z Bufu, ktorzy niby sa tak bardzo chill na temat gry w internet spaceship.

--- Koniec cytatu ---

proszę cie zasłaniasz się swoim ceo (bodajze) który jest tu adminem czy moderatorem nie wiem i śmiesz mnie wyzywać od dresów robiąc dokładnie to samo co dresy jak są zagrożone :) weź ochłoń

ban na forum które czasami czytam przy kawie dłubiąc w serwerowni... dzizas

doom jak to czytasz zgłaszam się na 2tyg do karnego jeżyka jako pokutę za jakąś revelke w low :D

bo widze bez tego Deaell nie zaśnie dziś

Deaell Portt:

--- Cytat: mpp w Lipiec 12, 2011, 16:37:09 ---proszę cie zasłaniasz się swoim ceo (bodajze) który jest tu adminem czy moderatorem nie wiem i śmiesz mnie wyzywać od dresów robiąc dokładnie to samo co dresy jak są zagrożone :) weź ochłoń

ban na forum które czasami czytam przy kawie dłubiąc w serwerowni... dzizas

doom jak to czytasz zgłaszam się na 2tyg do karnego jeżyka jako pokutę za jakąś revelke w low :D

bo widze bez tego Deaell nie zaśnie dziś

--- Koniec cytatu ---
1/10 . Caly czas ci powtarzam, ze nie chodzi o kill revelki tylko wasz sposob pobrania okupu od jego pilota. Chociazbys swoj tekst powtarzal jak mantre to juz nie ma nazistowskich Niemiec i propaganda Gebelsa nie jest juz tak skuteczna jak kiedys. Nie rob z ludzi debili mkay ?

Nitefish:
@Deaell - ale to wasze zasady mówią o tym, że po ransomie należy wypuścić ofiarę, ich nie. To tylko gra :)

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej