Śmietnisko > Flamewar

Ransom honorować czy nie? Odp: Najśmieszniejsze i najgłupsze wtopy

<< < (43/62) > >>

Yurioni:

--- Cytat: Deaell Portt w Lipiec 12, 2011, 15:31:18 --- To jak myslisz jak wylatujemy z tego wh to co zastajemy ? Same plusy,zero na localu ?  Zapominasz, ze ja tez latalem w PBN i bitki o jakich mowisz nie sa dla mnie nowoscia.

--- Koniec cytatu ---
http://vu-du.org.pl/kb/?a=home&m=07&y=2011&view=kills
no nie wiem co wy tam zastajecie, ale bitkami to bym tego nie nazwal...

magni:

--- Cytat: Nitefish w Lipiec 12, 2011, 15:37:16 ---Wybacz Deaell ale ransom płacony przez alians korpowi w którym jest nieco ponad 30 osób jest z lekka.... niewiarygodny. Chyba, że było to ally 5 osobowe.

--- Koniec cytatu ---

no to malo wiesz... wjezdzasz kerbirskiemu ally do kurwidolka i kampisz cloakerami cala dobe, w koncu pekna i zaplaca zebys sie wyniosl i nie przeszkadzal orac anomalek

do takich akcji nie trzeba miec nawet 30 osob, kilka wystarczy

Deaell Portt:

--- Cytat: Nitefish w Lipiec 12, 2011, 15:37:16 ---Wybacz Deaell ale ransom płacony przez alians korpowi w którym jest nieco ponad 30 osób jest z lekka.... niewiarygodny. Chyba, że było to ally 5 osobowe.

--- Koniec cytatu ---
No i widzisz zaciekawilo cie to. Poza tym masz zle info o naszej liczbie.

--- Cytat: Yurioni w Lipiec 12, 2011, 15:39:14 ---http://vu-du.org.pl/kb/?a=home&m=07&y=2011&view=kills
no nie wiem co wy tam zastajecie, ale bitkami to bym tego nie nazwal...

--- Koniec cytatu ---
No widzisz, ale kb nie jest takim super narzedziem zwlaszcza dla piratow. Zwlaszcza jak nikt nie ginie. No bo jak wrzucic na kb gostka, ktory zaplacil i zostal puszczony. Albo, ze ceo korpa zaplacil okup za swojego pilota, zebysmy go nie ubili. Ty tu nic nie widzisz a ja widze walke z milicja matarska i potyczke na gate z jakims korpem pirackim. Wtope mojej vagi na gangu w Syndicate. Czego nie widzisz to w ostatnich dniach zaplaty ransoma przez korpa za uwolnienie jego pilota, darmowej orki, wizyty na kopaniu korpowym w wh x 2  etc etc etc . Generalnie nie widzisz tez 2 naszego kb, ktory nalezy do korporacji Polish Mercenaries .

Yurioni:

--- Cytat: Deaell Portt w Lipiec 12, 2011, 15:48:47 ---No widzisz, ale kb nie jest takim super narzedziem zwlaszcza dla piratow. Zwlaszcza jak nikt nie ginie. No bo jak wrzucic na kb gostka, ktory zaplacil i zostal puszczony. Albo, ze ceo korpa zaplacil okup za swojego pilota, zebysmy go nie ubili. Ty tu nic nie widzisz a ja widze walke z milicja matarska i potyczke na gate z jakims korpem pirackim. Wtope mojej vagi na gangu w Syndicate. Czego nie widzisz to w ostatnich dniach zaplaty ransoma przez korpa za uwolnienie jego pilota, darmowej orki, wizyty na kopaniu korpowym w wh x 2  etc etc etc . Generalnie nie widzisz tez 2 naszego kb, ktory nalezy do korporacji Polish Mercenaries .

--- Koniec cytatu ---
nadal potwierdzasz fakt, ze nie robicie w zasadzie nic poza smutnym gankowaniem/ransomowaniem przypadkowych losi, gdzie te bitki ktore nie sa ci obce?
http://mmalyska.rootnode.net/eve/kbt/?a=home&m=07&y=2011&view=kills ten kb?
taka sama bieda jak na waszym natywnym kb...

anyway u nas na kb tez nie zobaczysz shipow ktore albo selfdestructnely albo pilot wyskoczyl z szipa przez co stalismy sie bogatsi o np tengu... ale poza tym JEST cos jeszcze, a nie tylko smutne riftery i haulery...

mpp:

--- Cytat: Deaell Portt w Lipiec 12, 2011, 15:13:57 ---No opisalem jeden z miliona typowych roamingow jaki mozna spotkac w tysiacach korporacji . Znaczy blob 10+ pilotow dopada jeden cel, gdzies na gate w 0.0. Nie wiem dlaczego tak bardzo uczepiles sie tego fragmentu . No chyba, ze w bufu kazdy roam to epicka opowiesc sama w sobie. Co do opinii o postepku JN 2 raz zwracam uwage nie chce mi sie ponownie przepisywac tego co pisalem w wczesniejszych postach. Wystarczy, ze ty cofniesz sie w dyskusji o kilka stron i bedziesz w domu.

--- Koniec cytatu ---

zrozum wreszcie kurzy móżdżku, ze nie jesteśmy piratami i całą piracką doktrynę mamy głęboko miedzy pośladkami
dla nas zadawanie jak największego zła nie ważne gdzie czy to będzie null czy low jest primary i na prawde nie ma to znaczenia
czy to jest noob czy gracz z 2004-6 roku fakt revelka topiła sie zaskakujaco szybko nikt nie klikał jego bio przed zabiciem i nie sprawdzał metryki
to samo zrobilibyśmy z starszym pilotem jedyne czym by sie to różniło to to, ze trzeba by wiecej nakładu i statków aby przebić tank oskillowanej sfitowanej revelki

tyle odemnie

flejm do dupy dla tego trolluje nie piszac nic sensownego ale kwa sie nie da bo jak czyta sie twoje wypociny to zal poślady sciska a stolec woła
"na potęge posępnego czerechu!"

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej