Śmietnisko > Flamewar
Ransom honorować czy nie? Odp: Najśmieszniejsze i najgłupsze wtopy
Nitefish:
--- Cytat: Deaell Portt w Lipiec 12, 2011, 15:13:57 ---No opisalem jeden z miliona typowych roamingow jaki mozna spotkac w tysiacach korporacji . Znaczy blob 10+ pilotow dopada jeden cel, gdzies na gate w 0.0.
--- Koniec cytatu ---
Zależy gdzie roamujesz Daell. My wybieramy miejsca gdzie granica pomiędzy jednym celem a hostowym gangiem się zaciera bo wszyscy mieszkają koło siebie i jest gęsto, a bywa i bardzo gęsto. O to właśnie chodzi.
sc0rp:
--- Cytat: Deaell Portt w Lipiec 12, 2011, 14:32:48 --- Koledzy JN z swoim ransomem weszli na jego ogrodek i u nas sprawa byla szeroko komentowana i potepiana na tsie aliansu. Wiec nie dziw sie jak Filip z konopii, ze sprawa jest ta przez nas pietnowana .
--- Koniec cytatu ---
wtf? od kiedy to jest Col'a ogrodek?
--- Cytat: SokoleOko w Lipiec 12, 2011, 14:43:20 ---W tym co napisałem chodziło mi raczej o to, że zespół stworzony z całej ekipy wylewającej na siebie pomyje w tym wątku, mógłby być czymś na miarę Genos w Eve. Cartel praktycznie to udowodnił, a to były zaledwie dwie korporacje i kilka miesięcy latania.
Niestety, para idzie w gwizdek i "emo" zawsze bierze górę.
--- Koniec cytatu ---
Z punktu widzenia obserwatora Cartel pokazal ze mozna zrobic darkside/genosow jak sie ma dobrych pilotow, niestety pokazal rowniez ze ciezko to utrzymac...a szkoda
Deaell Portt:
--- Cytat: Yurioni w Lipiec 12, 2011, 15:20:18 ---dokladnie w taki sam sposob moge opisac wasze cale ransomowanie zamiast wklejania na kb, otwierasz convo i podajesz cene, albo typek zaplaci albo nie, jesli nie laduje na kb, proste jak konstrukcja cepa, wiec nie wiem skad ta twoja gloryfikacja piratki. I tak, czesc roamow to dopadniecie pojedynczego losia gdzies tam i zestrzelenie go, ale rownie czesto zdarzaja sie bitki z wyrownanymi, mniejszymi lub wiekszymi silami, gdzie liczy sie cos poza poetyckimi zadaniami o okup... A jak czesto wam sie zdarzaja bitki z wiecej niz jedna bezbronna osoba? Moze kiedys uda wam sie zransomowac gang 20 osob wtedy bedziecie mieli co opoiwadac swoim dziatkom...
--- Koniec cytatu ---
Placone byly okupy przez cale ally/korporacje. Ale jak mowilem nie do mnie nalezy opowiadanie tych historii. I caly czas ci mowie, ze masz zle wiadomosci o piractwie. My mamy static wyjscia , ktore sie otwieraja w random miejscach. Jedynym statycznym miejscem jest nasz pos w wh. To jak myslisz jak wylatujemy z tego wh to co zastajemy ? Same plusy,zero na localu ? Zapominasz, ze ja tez latalem w PBN i bitki o jakich mowisz nie sa dla mnie nowoscia.
Deaell Portt:
--- Cytat: Dark Flonoe w Lipiec 12, 2011, 15:29:00 ---wtf? od kiedy to jest Col'a ogrodek?
--- Koniec cytatu ---
Ramsomowanie dla okupu, piractwo, ceo pirackiego korpa=ogrodek. Za duzy skrot myslowy ?
Nitefish:
--- Cytat: Deaell Portt w Lipiec 12, 2011, 15:31:18 ---Placone byly okupy przez cale ally/korporacje. Ale jak mowilem nie do mnie nalezy opowiadanie tych historii.
--- Koniec cytatu ---
Wybacz Deaell ale ransom płacony przez alians korpowi w którym jest nieco ponad 30 osób jest z lekka.... niewiarygodny. Chyba, że było to ally 5 osobowe.
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej