Śmietnisko > Flamewar
Ransom honorować czy nie? Odp: Najśmieszniejsze i najgłupsze wtopy
SokoleOko:
--- Cytat: Kira Korpii w Lipiec 12, 2011, 14:48:54 ---Tutaj trzeba dodac ze "emo" bylo czesto tez Twoim udzialem :) eaaaaasyy
Po prostu wszedzie bylo pelno zajebistosci i parcia ;p
--- Koniec cytatu ---
Moje emo trwało kwadrans i dotyczyło konkretnych faili, ale nigdy nie było personalne - to musisz przyznać.
Co więcej, starałem się różnie inne "emo" gasić - np. Twoje, gdy lecąc w moim gangu postanowiłeś strzelić focha i się wylogować w Commandzie :)
Deaell Portt:
--- Cytat: Yurioni w Lipiec 12, 2011, 14:34:05 ---nic nie ukrywaja, ale rowniez nie widza powodu, aby sie spowiadac przed jakims anonimowym czlonkiem official forum police...a kto normalny dal by sie zlapac pojedynczemu hurkowi, i trzymac x czasu w miedzyczasie wylogowywujac i logujac sie spowrotem pare razy, az przyleci reszta osob i zmieni go w metal scrapsy?chcial bym zauwazyc, ze to wy pierwsi przypieprzyliscie sie do "plajstajlu" JN, i zeby byla jasnosc, ja nie mam nic przeciwko swobodzie wypowiedzi, ale dobrze by bylo gdyby osoba wypowiadajaca sie miala choc cien pojecia o tym o czym chce pisac, zeby daleko nie szukac:tak to moze wygladac jak w 5 gankujesz indyka na bramie w low, ale to sie nie zdarza raczej zbyt czesto...
--- Koniec cytatu ---
W swoich wczesniejszych postach napisalem dlaczego dowalilem sie do plajstajlu JN i naprawde nie mam ochoty tego znowu przerabiac. Moze ten gostek mial dluzsza przerwe, spanikowal, niedzielny gracz ....skad ja mam to wiedziec, ale wiem ze wysnuwac z palca opinie jest najlatwiej i pozwala to lepiej na siebie patrzec.
Co do twojego spojrzenia na nasze fighty w low sec to tylko poplakac sie. Jak ci napisal Col masz zero pojecia o piractwie w wh i low secu. Ja nie czuje sie na tyle specjalista, zeby ci tlumaczyc niuansy.
Yurioni:
--- Cytat: Deaell Portt w Lipiec 12, 2011, 15:00:36 ---
Co do twojego spojrzenia na nasze fighty w low sec to tylko poplakac sie. Jak ci napisal Col masz zero pojecia o piractwie w wh i low secu. Ja nie czuje sie na tyle specjalista, zeby ci tlumaczyc niuansy.
--- Koniec cytatu ---
aha, ale czujesz sie na silach zeby napisac cos takiego o pvp innym niz piracenie, o ktorym jak sam piszesz, nie wiesz za duzo
--- Cytat: Deaell Portt w Lipiec 12, 2011, 10:24:02 ---Walisz z kolegami do momentu kiedy cel przestanie istniec potem zlootowanie, wklejenie na kb i tyle.
--- Koniec cytatu ---
zdecyduj sie w koncu
Deaell Portt:
--- Cytat: Yurioni w Lipiec 12, 2011, 15:04:06 ---aha, ale czujesz sie na silach zeby napisac cos takiego o pvp innym niz piracenie, o ktorym jak sam piszesz, nie wiesz za duzozdecyduj sie w koncu
--- Koniec cytatu ---
No opisalem jeden z miliona typowych roamingow jaki mozna spotkac w tysiacach korporacji . Znaczy blob 10+ pilotow dopada jeden cel, gdzies na gate w 0.0. Nie wiem dlaczego tak bardzo uczepiles sie tego fragmentu . No chyba, ze w bufu kazdy roam to epicka opowiesc sama w sobie. Co do opinii o postepku JN 2 raz zwracam uwage nie chce mi sie ponownie przepisywac tego co pisalem w wczesniejszych postach. Wystarczy, ze ty cofniesz sie w dyskusji o kilka stron i bedziesz w domu.
Yurioni:
--- Cytat: Deaell Portt w Lipiec 12, 2011, 15:13:57 ---No opisalem jeden z miliona typowych roamingow jaki mozna spotkac w tysiacach korporacji . Znaczy blob 10+ pilotow dopada jeden cel, gdzies na gate w 0.0. Nie wiem dlaczego tak bardzo uczepiles sie tego fragmentu . No chyba, ze w bufu kazdy roam to epicka opowiesc sama w sobie. Co do opinii o postepku JN 2 raz zwracam uwage nie chce mi sie ponownie przepisywac tego co pisalem w wczesniejszych postach. Wystarczy, ze ty cofniesz sie w dyskusji o kilka stron i bedziesz w domu.
--- Koniec cytatu ---
dokladnie w taki sam sposob moge opisac wasze cale ransomowanie zamiast wklejania na kb, otwierasz convo i podajesz cene, albo typek zaplaci albo nie, jesli nie laduje na kb, proste jak konstrukcja cepa, wiec nie wiem skad ta twoja gloryfikacja piratki. I tak, czesc roamow to dopadniecie pojedynczego losia gdzies tam i zestrzelenie go, ale rownie czesto zdarzaja sie bitki z wyrownanymi, mniejszymi lub wiekszymi silami, gdzie liczy sie cos poza poetyckimi zadaniami o okup... A jak czesto wam sie zdarzaja bitki z wiecej niz jedna bezbronna osoba? Moze kiedys uda wam sie zransomowac gang 20 osob wtedy bedziecie mieli co opoiwadac swoim dziatkom...
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej