Śmietnisko > Flamewar
Ransom honorować czy nie? Odp: Najśmieszniejsze i najgłupsze wtopy
Deaell Portt:
--- Cytat: Yurioni w Lipiec 12, 2011, 13:40:35 ---widzisz, ciezko sie spodziewac po osobie twojego pokroju czegos z ukrytym podtekstem, wiec prewencyjnie odpowiedzialem rowniez bez podtekstow, jednakze niezaleznie od tego czy twoja ironie zauwazylem czy nie, moja odpowiedz jest tak czy siak aktualna, a to czy jest moja faktyczna opinia czy otwartym polem do nadinterpretacji przez ciebie pozostawiam juz do rozgryzienia tobie :)
--- Koniec cytatu ---
Tym swoim postem udowoniles, ze jednak dla ciebie posiadam jakis MUZG skoro uciekasz sie do tak machiavellistycznych i podstepnych postow. A takze, ze odbierasz moja osobe jako inteligentna na tyle, zeby stosowac ukryte podstepy. Azaliz, ktora wersja twojego toku myslenia jest prawidlowa ? Poniewaz obydwie nie moga byc jednoznaczne i tak samo wazkie.
Yurioni:
--- Cytat: Deaell Portt w Lipiec 12, 2011, 13:47:42 ---Tym swoim postem udowoniles, ze jednak dla ciebie posiadam jakis MUZG skoro uciekasz sie do tak machiavellistycznych i podstepnych postow. A takze, ze odbierasz moja osobe jako inteligentna na tyle, zeby stosowac ukryte podstepy. Azaliz, ktora wersja twojego toku myslenia jest prawidlowa ? Poniewaz obydwie nie moga byc jednoznaczne i tak samo wazkie.
--- Koniec cytatu ---
kombinuj mala, kombinuj :)
Deaell Portt:
--- Cytat: SokoleOko w Lipiec 12, 2011, 13:46:27 ---Heh, pewnie Wasze "przekomarzanie się" może być zabawne dla kogoś z zewnątrz - coś na zasadzie oglądania meczu krykieta w TV.
Ale jak się Was zna ingame - nie jako grupę, tylko tak bardziej indywidualnie - to trudno nie docenić kompetencji. Problem w tym, że bardzo często czynnik "emo" bierze w górę. Szkoda.
--- Koniec cytatu ---
Sokole Ty jak inni piloci ex-pbn doskonale wiesz, ze ja jak mantre zawsze powtarzalem, ze zaden ze mnie uber pvper a zwykly wyrobnik. Doskonale tez wiesz, ze lubie sobie trolowac z chlopakami z Bufu i innymi co sie napatocza. Zawsze ze mnie byl forum warrior. Postowaniem kolegi z JN swoich i moich wynikow na battleclinicu wywolala tylko u mnie usmiech. Poniewaz wiekszosc moich walk to byly blob festy, albo niesamowicie poukladane gangi wyczynowcow w stylu PBN z ktorym najczesciej oponenci nie mieli zadnych szans. Nie ukazuja ani troche prawdy jakim graczem w Eve jestem. Prawda jest taka, ze jestem przecietnym graczem. W polskiej spolecznosci nie mamy tez graczy takich jak creamster, dhb wildcat etc etc , ktorzy sa szeroko znani i respektowani w gronie spolecznosci EVE. I chocby sie koledzy z Bufu napinali jak tacy kulturysci na wybiegu to tego nie zmienia.
PS. Po przeczytaniu uswiadomilem sobie, ze pisze wierutne banialuki. Jest jeden polski pilot, ktory jest znany szerokiemu srodowisku EVE. Dwukrotnie bral udzial w AT i zajmowali chlopaki wysokie miejsca za kazdym razem. To oczywiscie Lovekebab .
Deaell Portt:
--- Cytat: Yurioni w Lipiec 12, 2011, 13:55:25 ---kombinuj mala, kombinuj :)
--- Koniec cytatu ---
No, ale ty juz mi udzieliles odpowiedzi. Wiec nie mam sie czego wiecej doszukiwac bo i nic wiecej w tym nie ma.
Yurioni:
--- Cytat: Deaell Portt w Lipiec 12, 2011, 13:57:19 ---I chocby sie koledzy z Bufu napinali jak tacy kulturysci na wybiegu to tego nie zmienia.
--- Koniec cytatu ---
ale czy ty myslisz, ze taki jest nasz cel? na samym poczatku przydreptaliscie tu z swoim pirackim e-bushido jadac po JN, pomijam fakt, ze za to jak failowal przez caly czas pilot dreda powinien jeszcze w dodatku do dreda i kasy stracic konto. Caly problem polega na tym, ze chcieliscie zrobic rozglos jakie to vudu jest honorowe zajebiste i w ogole, a caly pomysl wypalil wam w twarz, bo z kazdym kolejnym postem i odpowiedziami na nie okazywalo sie, ze tak w zasadzie to nie powinniscie w ogole zabierac glosu obojetnie w jakiej kwestii, bo poza waszymi nieudokumentowanymi ransomami na nubach z low seca, nie jestescie w stanie wniesc nic rzeczowego do dyskusji...
--- Cytat: Deaell Portt w Lipiec 12, 2011, 13:59:46 ---No, ale ty juz mi udzieliles odpowiedzi. Wiec nie mam sie czego wiecej doszukiwac bo i nic wiecej w tym nie ma.
--- Koniec cytatu ---
--- Cytat: Deaell Portt w Lipiec 12, 2011, 13:47:42 --- Azaliz, ktora wersja twojego toku myslenia jest prawidlowa ? Poniewaz obydwie nie moga byc jednoznaczne i tak samo wazkie.
--- Koniec cytatu ---
to w koncu jak?
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej