Śmietnisko > Flamewar
Ransom honorować czy nie? Odp: Najśmieszniejsze i najgłupsze wtopy
Minna Hinata:
--- Cytat: Yurioni w Lipiec 12, 2011, 12:45:13 ---spoko, ale nie schlebiaj sobie, wszyscy wiedza, ze jestes jak dziecko z downem, trzeba je kochac i pielegnowac, ale nigdy, przenigdy nie nalezy miec nadziei, ze kiedykolwiek zmadrzeje...
--- Koniec cytatu ---
/*** Offtop
Post zgłoszony do moderacji z tytułu obrazy ludzi chorych na zespół downa
Dla autora wyjaśnienie:
Osoby z zespołem Downa mają mniejsze zdolności poznawcze niż średnia w populacji zdrowej. Wahają się one od lekkiej do umiarkowanej niepełnosprawności intelektualnej. Zaburzenia rozwojowe manifestują się głównie jako skłonność do zawężonego myślenia lub naiwność. Niewiele osób wykazuje niepełnosprawność intelektualną w stopniu głębokim. Częstość występowania zespołu Downa szacuje się na 1 przypadek na 800–1000 żywych urodzeń.
Offtop ***/
Rozumiem że to flamewar i lubicie się wyzywać od takich i owakich ale widząc takie coś jako osoba dorosła mam wrażenie że dużo się nie różnicie od drugiej strony.
Może zadam pytanie z innej beczki, czy członkowie korporacji BUFU mają prikaz obrażania strony przeciwnej i obrzucania jej przysłowiowym błotem? Czy to tylko niedouczenie co niektórych osób w tej grupie?
Yurioni:
--- Cytat: Minna Hinata w Lipiec 12, 2011, 14:17:58 ---/*** Offtop
Dla autora wyjaśnienie:
Osoby z zespołem Downa mają mniejsze zdolności poznawcze niż średnia w populacji zdrowej. Wahają się one od lekkiej do umiarkowanej niepełnosprawności intelektualnej. Zaburzenia rozwojowe manifestują się głównie jako skłonność do zawężonego myślenia lub naiwność. Niewiele osób wykazuje niepełnosprawność intelektualną w stopniu głębokim. Częstość występowania zespołu Downa szacuje się na 1 przypadek na 800–1000 żywych urodzeń.
Offtop ***/
Rozumiem że to flamewar i lubicie się wyzywać od takich i owakich ale widząc takie coś jako osoba dorosła mam wrażenie że dużo się nie różnicie od drugiej strony.
Może zadam pytanie z innej beczki, czy członkowie korporacji BUFU mają prikaz obrażania strony przeciwnej i obrzucania jej przysłowiowym błotem? Czy to tylko niedouczenie co niektórych osób w tej grupie?
--- Koniec cytatu ---
ale przeciez ten opis doskonale pasuje do postujacych tu ludzi z vudu, wiec nadal uwazam, ze w zaden sposob ich nie obrazilem, a jedynie postawilem trafna diagnoze, wiec o co ci chodzi czlowieku?
stukov:
--- Cytat: Minna Hinata w Lipiec 12, 2011, 14:17:58 ---/*** Offtop
Dla autora wyjaśnienie:
Offtop ***/
--- Koniec cytatu ---
masz 25 postów...
Jakim prawem piszesz na flejmie?
Nitefish:
@Minna - skoro jedni mogą (przewiń kilka stron wstecz) to czemu my mamy nie móc?
Kira Korpii:
--- Cytat: Aldaris Haller w Lipiec 12, 2011, 14:26:29 ---masz 25 postów...
Jakim prawem piszesz na flejmie?
--- Koniec cytatu ---
Bo to centrala tu sa rowni i rowniejsi. Np Colonel moderuje garazownie a ch.. sie zna na fitach.
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej