Śmietnisko > Flamewar

Ransom honorować czy nie? Odp: Najśmieszniejsze i najgłupsze wtopy

<< < (38/62) > >>

Minna Hinata:

--- Cytat: Yurioni w Lipiec 12, 2011, 12:45:13 ---spoko, ale nie schlebiaj sobie, wszyscy wiedza, ze jestes jak dziecko z downem, trzeba je kochac i pielegnowac, ale nigdy, przenigdy nie nalezy miec nadziei, ze kiedykolwiek zmadrzeje...

--- Koniec cytatu ---

/*** Offtop

Post zgłoszony do moderacji z tytułu obrazy ludzi chorych na zespół downa

Dla autora wyjaśnienie:

Osoby z zespołem Downa mają mniejsze zdolności poznawcze niż średnia w populacji zdrowej. Wahają się one od lekkiej do umiarkowanej niepełnosprawności intelektualnej. Zaburzenia rozwojowe manifestują się głównie jako skłonność do zawężonego myślenia lub naiwność. Niewiele osób wykazuje niepełnosprawność intelektualną w stopniu głębokim. Częstość występowania zespołu Downa szacuje się na 1 przypadek na 800–1000 żywych urodzeń.

Offtop ***/

Rozumiem że to flamewar i lubicie się wyzywać od takich i owakich ale widząc takie coś jako osoba dorosła mam wrażenie że dużo się nie różnicie od drugiej strony.

Może zadam pytanie z innej beczki, czy członkowie korporacji BUFU mają prikaz obrażania strony przeciwnej i obrzucania jej przysłowiowym błotem? Czy to tylko niedouczenie co niektórych osób w tej grupie?

Yurioni:

--- Cytat: Minna Hinata w Lipiec 12, 2011, 14:17:58 ---/*** Offtop

Dla autora wyjaśnienie:

Osoby z zespołem Downa mają mniejsze zdolności poznawcze niż średnia w populacji zdrowej. Wahają się one od lekkiej do umiarkowanej niepełnosprawności intelektualnej. Zaburzenia rozwojowe manifestują się głównie jako skłonność do zawężonego myślenia lub naiwność. Niewiele osób wykazuje niepełnosprawność intelektualną w stopniu głębokim. Częstość występowania zespołu Downa szacuje się na 1 przypadek na 800–1000 żywych urodzeń.

Offtop ***/

Rozumiem że to flamewar i lubicie się wyzywać od takich i owakich ale widząc takie coś jako osoba dorosła mam wrażenie że dużo się nie różnicie od drugiej strony.

Może zadam pytanie z innej beczki, czy członkowie korporacji BUFU mają prikaz obrażania strony przeciwnej i obrzucania jej przysłowiowym błotem? Czy to tylko niedouczenie co niektórych osób w tej grupie?

--- Koniec cytatu ---
ale przeciez ten opis doskonale pasuje do postujacych tu ludzi z vudu, wiec nadal uwazam, ze w zaden sposob ich nie obrazilem, a jedynie postawilem trafna diagnoze, wiec o co ci chodzi czlowieku?

stukov:

--- Cytat: Minna Hinata w Lipiec 12, 2011, 14:17:58 ---/*** Offtop

Dla autora wyjaśnienie:

Offtop ***/

--- Koniec cytatu ---

masz 25 postów...
Jakim prawem piszesz na flejmie?

Nitefish:
@Minna - skoro jedni mogą (przewiń kilka stron wstecz) to czemu my mamy nie móc?

Kira Korpii:

--- Cytat: Aldaris Haller w Lipiec 12, 2011, 14:26:29 ---masz 25 postów...
Jakim prawem piszesz na flejmie?

--- Koniec cytatu ---

Bo to centrala tu sa rowni i rowniejsi. Np Colonel moderuje garazownie a ch.. sie zna na fitach.

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej