Śmietnisko > Flamewar

Ransom honorować czy nie? Odp: Najśmieszniejsze i najgłupsze wtopy

<< < (35/62) > >>

Yurioni:

--- Cytat: Deaell Portt w Lipiec 12, 2011, 13:22:26 ---Aldaris
Ja osobiscie czekam na 3 czesc Diablo i mam nadzieje, ze ukaze sie na gwiazdke. Nie rozumiem wiec w jaki sposob mialo mnie to obrazic.
Yurioni
Rasowy zawsze oznaczalo "szlachetniejszy" wiec tez nie widze powodu, zeby sie obrazic.

Next .

--- Koniec cytatu ---
ale zdajesz sobie sprawe, ze fail at failing /= win?

Deaell Portt:

--- Cytat: Nitefish w Lipiec 12, 2011, 13:21:40 ---Ha, a ja posiadam rum oraz fajkę :)

--- Koniec cytatu ---
Nie rozumiem twojego toku myslenia. Jezeli masz ochote na posluchanie kolegi z Veta mysle, ze nie bedzie problemu, zeby cie zaprosic na tsa Aegis co bys razem z nami mial szanse posluchac fajnych historii i poznac nas chociaz glosowo na tsie. Nie taki diabel straszny jak go maluja :P. Obiecuje nie poruszac tematu Bufu. 

sc0rp:

--- Cytat: Aldaris Haller w Lipiec 12, 2011, 13:14:34 ---Człowieku idź pograć w Diabolo "wiedz, że coś się dzieje" albo "pokemony kieszonkowe potwory" bo eve to widać nie dla Ciebie...

--- Koniec cytatu ---
e? A co jest zlego w diabełku, grałęm w jedynke i dwójke i pewnie pogram w trojke

Nitefish:

--- Cytat: Deaell Portt w Lipiec 12, 2011, 13:26:34 ---Nie rozumiem twojego toku myslenia. Jezeli masz ochote na posluchanie kolegi z Veta mysle, ze nie bedzie problemu, zeby cie zaprosic na tsa Aegis co bys razem z nami mial szanse posluchac fajnych historii i poznac nas chociaz glosowo na tsie. Nie taki diabel straszny jak go maluja :P. Obiecuje nie poruszac tematu Bufu.

--- Koniec cytatu ---

My mamy całe mnóstwo fajnych historii, podstawowa różnica polega na tym, że nie pojawia się w nich słowo ransom.

Deaell Portt:

--- Cytat: Yurioni w Lipiec 12, 2011, 13:23:52 ---ale zdajesz sobie sprawe, ze fail at failing /= win?

--- Koniec cytatu ---
Nie. Dziekuje ci za zwrocenie mojej uwagi na ten aspekt. Jak juz wczesniej byles sklonny zauwazyc nie grzesze specjalnie inteligencja i cierpie na przez ciebie zdiagnozowana chorobe. 

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej