Śmietnisko > Flamewar

Ransom honorować czy nie? Odp: Najśmieszniejsze i najgłupsze wtopy

<< < (34/62) > >>

stukov:
Człowieku idź pograć w Diabolo "wiedz, że coś się dzieje" albo "pokemony kieszonkowe potwory" bo eve to widać nie dla Ciebie...

Deaell Portt:

--- Cytat: Gaunt w Lipiec 12, 2011, 13:09:19 ---deaell mnie wzruszył twój killboard :D
płakałem z żalu całą noc

--- Koniec cytatu ---

--- Cytat: Nitefish w Lipiec 12, 2011, 13:10:07 ---Domyślam się, teraz możesz usiąść przy butelce rumu z fajką i opowiedzieć ją potomnym jak prawdziwy pirat.

--- Koniec cytatu ---
Gaunt
Jaka reakcje ma to u mnie wzbudzic ? Kolejenym krokiem bedzie mierzenie penisow, ktory ma wiekszy ?.
Nitefish
Jak napisalem w duzo wczesniejszym poscie nie jestem specjalista od piractwa. To ciagle dla mnie nowy swiat i inny sposob grania w Eve . Wiec z checia poslucham dzisiaj kolegi z Veto przy szklaneczce rumu. Z papieroskiem zamiast fajki, ktorej nie posiadam.   

PS.
Teraz zdaze odpowiedziec na 2 od razu. Bo poprzednio jak wysylalem moja odpowiedz to juz byly 2 kolejne  >:D .   

Doom:

--- Cytuj ---
--- Cytat: Deaell Portt w Lipiec 12, 2011, 12:49:03 ---Wow. Jakis z bufu nie obruszy sie jakie to brzydkie wyrazy tutaj padaja. Nikt nie wola admina ? No i wlasnie tacy jestescie w Bufu.

--- Koniec cytatu ---

Owszem, jestem oburzony. Ale jak sam zauważyłeś admin tu nie działa chyba, mimo że pisane są rzeczy wbrew regulaminowi. Od czasu jak Col w mailu do mnie wyśmiał władzę adminów szkoda czasu na złudzenia, że coś się zmieni.
--- Koniec cytatu ---
[admin]Admina wyskanował, dopadł i staclował blob dokumentów w pracy dodatkowo zachowujący się tak jakby miał zaraz hotdropować więcej kolegów. Wieczorem przejrzę wątek i nagrodzę najbardziej aktywnego i elokwentnego lingwistę karnym jeżykiem, w planie są również nagrody pocieszenia w postaci punktów karnych[/admin]

Nitefish:

--- Cytat: Deaell Portt w Lipiec 12, 2011, 13:17:23 ---Jak napisalem w duzo wczesniejszym poscie nie jestem specjalista od piractwa. To ciagle dla mnie nowy swiat i inny sposob grania w Eve.  Wiec z checia poslucham dzisiaj kolegi z Veto przy szklaneczce rumu. Z papieroskiem zamiast fajki, ktorej nie posiadam.   

--- Koniec cytatu ---

Ha, a ja posiadam rum oraz fajkę :)

Deaell Portt:

--- Cytat: Yurioni w Lipiec 12, 2011, 13:14:08 ---naprawde ciesze sie, ze moglem pomoc, ale nawet najlepsza nadinterpretacja nie zmieni smutnego faktu, iz jestes rasowym failem (i uprzedzam, ze slowo rasowy w tym przypadku nie jest powodem do dumy)

--- Koniec cytatu ---

--- Cytat: Aldaris Haller w Lipiec 12, 2011, 13:14:34 ---Człowieku idź pograć w Diabolo "wiedz, że coś się dzieje" albo "pokemony kieszonkowe potwory" bo eve to widać nie dla Ciebie...

--- Koniec cytatu ---

Aldaris
Ja osobiscie czekam na 3 czesc Diablo i mam nadzieje, ze ukaze sie na gwiazdke. Nie rozumiem wiec w jaki sposob mialo mnie to obrazic.
Yurioni
Rasowy zawsze oznaczalo "szlachetniejszy" wiec tez nie widze powodu, zeby sie obrazic.

Next .

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej