Śmietnisko > Flamewar

Ransom honorować czy nie? Odp: Najśmieszniejsze i najgłupsze wtopy

<< < (4/62) > >>

Kombat:
E-honor w najlepszym wydaniu LOL.
Piraciki mogą sobie mieć kodeks ransomu ale Ci co go ubili piratami nie byli i mają swój własny: hurt as much as You can.
"Twój plejstajl przeszkadza mojemu plejstajlowi" pozdrawiam :D

Azbuga:

--- Cytat: Kombat w Lipiec 09, 2011, 00:21:31 ---E-honor w najlepszym wydaniu LOL.
Piraciki mogą sobie mieć kodeks ransomu ale Ci co go ubili piratami nie byli i mają swój własny: hurt as much as You can.

--- Koniec cytatu ---

:-*

Gaunt:

--- Cytat: Kombat w Lipiec 09, 2011, 00:21:31 ---E-honor w najlepszym wydaniu LOL.

--- Koniec cytatu ---

this

FN:
to nie jest gra dla troskliwych misiów - tu się rucha w dupe młotkiem

Oxylan:

--- Cytat: Anjim w Lipiec 08, 2011, 23:53:11 ---Jak jest się piratem to jest się piratem, wątpię aby pirat puścił mnie z moim złotem jeśli bym mu część dał jeśli chodzi o realia, tak samo jak się płaci okup to bandyci nie zawsze zwracają to za co się płaci, więc skończcie tak płakać, że koleś zapłacił i spadł, a nazywanie tego tak jak pan wyżej to nie wiem pod co zakwalifikować. Czepiacie się tego jak rzep psiego ogona, wyzywacie. etc. tylko hgw po co? Świata na lepsze nie zmienicie a się pienicie strasznie, jedni puszczają za okup inni nie, więc spasujcie już, zasady wszędzie są inne, nie przyrównujcie ludzi do siebie i swoich zachowań bo niczego nie jest warte. Zresztą, za bycie idiotą trzeba płacić, bo mniemam, że koleś nim był.

--- Koniec cytatu ---

Ja nikogo nie wyzywam tylko pisze jak ja to widze ogólem bez owijania w bawełne, dla mnie to jak pisałem jest to kurestwo i koniec tematu, a ty co w obronie szuji jestes czy może jaśnej  się określisz, bo albo jesteś za albo przeciw, osobiście wstydziłbym się z takimi ludzmi latać w roamie czy być z takimi ludzmi w korpie ale to moje zdanie każdy ma inne.

A co do przedpiscy który pisał że eve to nie dla troskliwych misiaków... Co mają kebiry oraz ludzie uprawiający prawdziwe pvp do skurwysyństwa w społeczności graczy, oczywiście ktoś może robić takie umery jeśli to poprawia jego e-pena czy też ego, w grze o kosmiczych statkach hyhy, jego sprawa.

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej