Śmietnisko > Flamewar

Ransom honorować czy nie? Odp: Najśmieszniejsze i najgłupsze wtopy

<< < (3/62) > >>

Kara Mon:
Coz  tego ze noob i nie wiedzial co to ransom? teraz juz "wie" ze nie warto placic  :p

Colonel:
Gorsze od tchórza, bo tak: kuna nie wlyzie, tchórz nie wlyzie, asica wlyzie.
To je punie jakieś takie, że łudusi i zostawi!
Bo żeby zażarło to nie, ino tak: łudusi i zostawi! Łudusi!!!

[VIDE] Herezja:
NO NO Colonel jaka pikna gwara ];)

Oxylan:

--- Cytat: Doom w Lipiec 08, 2011, 12:54:12 ---Tylko ja taki staroświecki jestem że uważam że jak ktoś się okupił to  się go puszcza w tym za co zapłacił okup?

--- Koniec cytatu ---

Nie tylko ty :) ja nie będę tak delikatny i napisze wprost, dla mnie takie praktyki to zwykłe kurestwo, są ludzie z honorem i bez, w końcu mamy wolność słowa =] ktoś może napisać honor w grze buhaha.. Dla mnie honor istnieje i albo się go ma albo nie, albo jest się zwykłą szują i oszustem człowiekiem bez godności osobistej, albo człowiekiem z honorem i zasadami.

Alrekus:
Jak jest się piratem to jest się piratem, wątpię aby pirat puścił mnie z moim złotem jeśli bym mu część dał jeśli chodzi o realia, tak samo jak się płaci okup to bandyci nie zawsze zwracają to za co się płaci, więc skończcie tak płakać, że koleś zapłacił i spadł, a nazywanie tego tak jak pan wyżej to nie wiem pod co zakwalifikować. Czepiacie się tego jak rzep psiego ogona, wyzywacie. etc. tylko hgw po co? Świata na lepsze nie zmienicie a się pienicie strasznie, jedni puszczają za okup inni nie, więc spasujcie już, zasady wszędzie są inne, nie przyrównujcie ludzi do siebie i swoich zachowań bo niczego nie jest warte. Zresztą, za bycie idiotą trzeba płacić, bo mniemam, że koleś nim był.

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej