Śmietnisko > Flamewar
Ransom honorować czy nie? Odp: Najśmieszniejsze i najgłupsze wtopy
Orion1:
Często ludzie w realu pokazują prawdziwe oblicze i charakter w chwili gdy mają władzę lub czują się bezkarni - znajomi mówią o nich " zmienił się strasznie" w najłagodniejszym wydaniu , w grze też czujemy się bezkarni i czasami widać jak z przyjacielskiego i fajnego kolegi wychodzi świnia - ja bym uważał na takich bo jak opierdoli
korpa to też powie że to tylko gra ...
Dla mnie to tylko nierasowe świnie
Oxylan:
--- Cytat: Orion1 w Lipiec 09, 2011, 02:15:02 ---Często ludzie w realu pokazują prawdziwe oblicze i charakter w chwili gdy mają władzę lub czują się bezkarni - znajomi mówią o nich " zmienił się strasznie" w najłagodniejszym wydaniu , w grze też czujemy się bezkarni i czasami widać jak z przyjacielskiego i fajnego kolegi wychodzi świnia - ja bym uważał na takich bo jak opierdoli
--- Koniec cytatu ---
+1
Egnos:
Oj tm... oj tam... Kazdy gra jak chce, voodoo odgrywaja pewien rpg, bawia sie w piratow i respektuja ransom. Inni graja dla statsow i maja gdzies czy ofiara zaplacila
Wcielajac sie w postac z gry przenosimy do niej swoja osobowosc, jesli w realu jestes cwe*** to i w grze cwe*** bedziesz n_n po to wlasnie sa korporacje zrzeszajace takich ludzi, w vudu by nie zagrzali miejsca ani chwili :) najwazniejsze ze wszyscy sie dobrze bawia a ja respektujac swoj smieszny e-honor moge sie czuc lepszy od tych ktorzy tego nie robia :)
Colonel:
--- Cytat: Orion1 w Lipiec 09, 2011, 02:15:02 ---Często ludzie w realu pokazują prawdziwe oblicze i charakter w chwili gdy mają władzę lub czują się bezkarni - znajomi mówią o nich " zmienił się strasznie" w najłagodniejszym wydaniu , w grze też czujemy się bezkarni i czasami widać jak z przyjacielskiego i fajnego kolegi wychodzi świnia - ja bym uważał na takich bo jak opierdoli
--- Koniec cytatu ---
+1
--- Cytat: Herezja w Lipiec 08, 2011, 22:27:42 ---NO NO Colonel jaka pikna gwara ];)
--- Koniec cytatu ---
http://microcys.wrzuta.pl/audio/9Nsy9UUZUq2/kazik_-_rozprawa_o_robokach
Azbuga:
szuja, kurewstwo, świnia, cwel... panowie? co wy macie w głowach i kto was skrzywdził? Bo ktoś skasował statek po tym jak wziął okup? i wy mówicie o honorze obrzucając gównem kogoś kto w eve sandboxie sobie wymyślił inne zasady niż wy? co do jedności honoru w grze i honoru w realu :) może dotrze do niektórych że odgrywanie ról nie oznacza grania siebie cały czas? To że ktoś in game postanowił grać konkretną rolę nie oznacza że jest taki sam w realu...
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej