Śmietnisko > Flamewar

Darka i Puszka rozmowy trolowane

<< < (4/9) > >>

VonBeerpuszken:
Za wiele milosci zmiekcza ;)

kamel:

--- Cytat: VonBeerpuszken w Lipiec 03, 2011, 13:16:15 ---@Kamel
jeden czy dwoch czlonkow jakiegos korpa ktorzy robia maly gnoj nie jest calym korpem, wiec laskawie nie uogolniaj do calego korpa bo obrazasz niewinnych ludzi.

--- Koniec cytatu ---

Jest w tym nutka prawdy ALE jak wszystkie firmy mają swoją markę i starają się aby była ona znana, lubiana, ceniona itp. itd. wiadomo o co chodzi to za każdym razem gdy jest jakiś skandal dotyczący firmy, organizacji czegokolwiek ludzie pamiętają to co najgorsze a nie najlepsze a wy swoim zachowaniem i tym co wypisujecie niestety tworzycie obraz CBC taki jaki jest a że pozostali członkowie korporacji nie zamierzają z tym nic zrobić / wypowiedzieć się / sprostować to się nie burz kolego, że takie opinie panują.

HammerSnake:
hehe bo ludzie w cbc nie mają nic innego do roboty jak martwienie się co o nich myśli kółko wzajemnej adoracji na centrali.

Jedne korpy mają zamordyzm, traktują swoich członków jak zombiaki skute łańcuchami z kagańcami na ustach, które muszą mieć zdanie i wypowiadać się jak el komendante, a inne to zbieranina ludzi którzy po prostu ze sobą grają i mają na końcu pleców parcie na szkło i napinkę. Widać  cbc należy do drugiej grupy i nie ma team wytycznych jak u was czy w covenie jak należy myśleć i się wypowiadać.  :P

kamel:
Ja nie twierdze, że muszą :) po prostu ci co się tutaj wypowiadają taką markę tworzą i tyle :) a jeżeli myślisz, że mam jakieś wytyczne jak mam myśleć i wypowiadać to chyba masz jakieś ciężkie życiowe doświadczenia ...

VonBeerpuszken:
Jesli jest to marka korporacji ktora nie zabrania wlasnych pogladow i wyglaszania ich jesli nawet nie sa popularne, to uwazam ze jest to dobra marka.

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej