Śmietnisko > Flamewar
Darka i Puszka rozmowy trolowane
VonBeerpuszken:
Pytanie swoje kieruje do członków sojuszu CVA, z tego co sobie kojarzę na centrali chyba tacy są :)
Czy CVA planuje odbudowę starego dobrego Provi, czy po ostatnich przejściach ta opcja raczej odpada?
SokoleOko:
Czyżby "dekiel" nie był już tak fajny, jak drzewiej bywało, i szukacie zieleńszych pastwisk? :D
Zsur1aM:
--- Cytat: VonBeerpuszken w Lipiec 01, 2011, 18:33:57 ---Pytanie swoje kieruje do członków sojuszu CVA, z tego co sobie kojarzę na centrali chyba tacy są :)
--- Koniec cytatu ---
Są, ale raczej centrali nie sledza.
--- Cytat: VonBeerpuszken w Lipiec 01, 2011, 18:33:57 ---Czy CVA planuje odbudowę starego dobrego Provi, czy po ostatnich przejściach ta opcja raczej odpada?
--- Koniec cytatu ---
Tak, odbudowa jest w planach i chyba idzie calkiem dobrze bo w provi juz mozna spotkac sporo neutralnych graczy/korporacji. AFAIK polityka CVA tez sie nie zmienila.
p.s.
Gratz @ titan kill CVA ;)
VonBeerpuszken:
--- Cytat: Zsur1aM w Lipiec 01, 2011, 21:36:58 ---Są, ale raczej centrali nie sledza.
Tak, odbudowa jest w planach i chyba idzie calkiem dobrze bo w provi juz mozna spotkac sporo neutralnych graczy/korporacji. AFAIK polityka CVA tez sie nie zmienila.
p.s.
Gratz @ titan kill CVA ;)
--- Koniec cytatu ---
Trzymam za nich kciuki, szkoda że opuściłeś ten sojusz, mógłbym napisać "za was" ;)
--- Cytat: SokoleOko w Lipiec 01, 2011, 21:28:49 ---Czyżby "dekiel" nie był już tak fajny, jak drzewiej bywało, i szukacie zieleńszych pastwisk? :D
--- Koniec cytatu ---
Pytanie i ironia źle skierowana, nie jestem mieszkańcem Dekla.
A pytam, bo mam ogromny sentyment do starego Providence, to mój pierwszy nullsec w jakim się znalazłem krótko po skończeniu triala.
A co do zmiany zielonych na bardziej zieleńsze pastwiska to sam powinieneś najlepiej to znać, dziwnym trafem pod koniec zdobywania północnych zielonych łąk znalazłeś się w "zwycięskim" ally.
I przestań wreszcie trollować bo to już niesmaczne sie robi.
SokoleOko:
--- Cytat: VonBeerpuszken w Lipiec 01, 2011, 21:49:51 ---Pytanie i ironia źle skierowana, nie jestem mieszkańcem Dekla.
--- Koniec cytatu ---
Twój korp jest, stąd pytanie.
--- Cytat: VonBeerpuszken w Lipiec 01, 2011, 21:49:51 ---A co do zmiany zielonych na bardziej zieleńsze pastwiska to sam powinieneś najlepiej to znać, dziwnym trafem pod koniec zdobywania północnych zielonych łąk znalazłeś się w "zwycięskim" ally.
--- Koniec cytatu ---
No bardzo mi przykro, że NC złożyło się jak domek z kart tak szybko.
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej