Śmietnisko > Flamewar
Darka i Puszka rozmowy trolowane
kamel:
Nie zaprzeczę, dla niektórych tak a dla niektórych nie... zależy co kto wypisuje i jak to wygląda z zewnątrz :) a jak wygląda to po komentarzach ludzi widać =]
HammerSnake:
--- Cytuj ---a jeżeli myślisz, że mam jakieś wytyczne jak mam myśleć i wypowiadać to chyba masz jakieś ciężkie życiowe doświadczenia ...
--- Koniec cytatu ---
Zabawny jesteś. 8)
VonBeerpuszken:
--- Cytat: Kamel w Lipiec 03, 2011, 15:55:29 ---Nie zaprzeczę, dla niektórych tak a dla niektórych nie... zależy co kto wypisuje i jak to wygląda z zewnątrz :) a jak wygląda to po komentarzach ludzi widać =]
--- Koniec cytatu ---
Yyyyyy.... których?...
Jak na razie są dwa ;) Twój i Hammera równoważące się :)
sc0rp:
--- Cytat: VonBeerpuszken w Lipiec 03, 2011, 13:09:25 ---Po pierwsze, jesli juz modyfikujesz czyjes slowa nie nazywaj tego cytatem i nie umieszczaj tego jako cytat, jesli chcesz sie pochwalic osiagnieciami jakich nie masz, podpisz sie pod nimi wlasnym nazwiskiem.
--- Koniec cytatu ---
Spx, tylko jak piszesz u cudzych "osiagnieciach" to przynajmniej sprawdz jego kb. ja strzelam do czegos co ma przynajmniej drone bay w odroznieniu od ciebie.
--- Cytuj --- A co do absurdalnosci pomyslu... nic dziwnego ze dla ciebie wydal sie absurdalny, wszystko co jest bardziej skomplikowane od wciskania f1 we flocid moze wydac sie absurdalne.
Dobra, z mojej strony kompletny end of temat ;) znudzila mnie ta "dyskusja"
--- Koniec cytatu ---
czy moglbys zalinkowac chodz jednego killa ktorego uzyskales dzieki swojemu pomyslowi bo jakos nie zauwazylem. Co jasno swiadczy o jakosci tego pomyslu - sorry liczby nie klamia
VonBeerpuszken:
Jak moga byc kille gdy projekt padl zanim ruszyl... wlasnie dzieki takim teoretykom-filozofom jak ty... Dark, troszke logicznego myslenia nikomu jeszcze nie zaszkodzilo :)
I jeszcze jedno, przestan wreszcie przechwalac sie swoimi osiagnieciami, bo kiedy latalem na bitwy na jakie ty ostatnio, ty odkrywales strzelanie do npcy. Postrzelales kilka razy w ciagu ostatnich miesiecy i strugasz wielkiego wojownika. Skoncz z tym prosze, bo sie tylko wyglupiasz. A twoje proby wykazania jaki to ze mnie dupa nie pvper sa bez sensu, nigdy nie twierdzilem ze nim jestem :-)
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej