Śmietnisko > Flamewar
Darka i Puszka rozmowy trolowane
sc0rp:
--- Cytat: VonBeerpuszken w Lipiec 02, 2011, 19:38:16 ---Dark, znow mi rozwalasz uczucia :-) Udalo ci sie zalapac na kilkadziesiat killi podczas kilkusetosobowych flot latania solo i mam zazdroscic?
hyhy
Zreszta, dyskusja z teoretykami nie jest moim hobby.
--- Koniec cytatu ---
FYP
Skoro nie to powiedz jaki masz problem, bo nadal nie odpisales no chyba ze chodzi o Twoj "genialny" pomysl z korpowego to nie mam pytan i sugeruje wrocic do snudzia absurdalnych planow a nie zajmowac sobie czasu piszac o mnie
VonBeerpuszken:
Po pierwsze, jesli juz modyfikujesz czyjes slowa nie nazywaj tego cytatem i nie umieszczaj tego jako cytat, jesli chcesz sie pochwalic osiagnieciami jakich nie masz, podpisz sie pod nimi wlasnym nazwiskiem. A co do absurdalnosci pomyslu... nic dziwnego ze dla ciebie wydal sie absurdalny, wszystko co jest bardziej skomplikowane od wciskania f1 we flocid moze wydac sie absurdalne.
Dobra, z mojej strony kompletny end of temat ;) znudzila mnie ta "dyskusja"
kamel:
ahahahah od początku CBC dostarczało tyle radości ale teraz to już kumulacja normalnie :D
VonBeerpuszken:
@Kamel
jeden czy dwoch czlonkow jakiegos korpa ktorzy robia maly gnoj nie jest calym korpem, wiec laskawie nie uogolniaj do calego korpa bo obrazasz niewinnych ludzi.
Nitefish:
eh... u nas w korpie jest za dużo miłości i pokoju, już nikt się tak fajnie nie troluje nawzajem jak wy...
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej