Śmietnisko > Flamewar
Darka i Puszka rozmowy trolowane
VonBeerpuszken:
--- Cytat: SokoleOko w Lipiec 02, 2011, 06:10:00 ---Twój korp jest, stąd pytanie.
No bardzo mi przykro, że NC złożyło się jak domek z kart tak szybko.
--- Koniec cytatu ---
ad.1 - czy to pytanie zadał korp czy ja? Czy padło choć jedno słowo że zbieram info dla korpa? NIE Więc panie sokoleoko.... do okulisty zapraszam bo sokole to ono juz ie jest, chyba że to kwestia zwojów nerwowych w puszce mózgowej a nie samej optyki.
ad.2 - a mi wcale. NC obchodziło mnie tyle co twoje zdanie na jakikolwiek temat... czyli delikatnie poniżej zera absolutnego.
Poza tym idź poszukaj Darka Flonoe i potrollujcie w topikach na jakich sie OBAJ najlepiej znacie - pure pvp, a jak nie masz zadnej aktualnej informacji na temat Provi to z łaski swojej nie zaśmiecaj tematu swoimi "mądrościami"
Sou:
Budujcie budujcie... w 6-0 mi jeszcze fracht zalega a w calym regionie kilkadziesiat shipow zfitowanych :< To byly dobre czasy.
Jednego dnia czlowiek inwestuje w budowe stacji, zarabia kase na dokowaniu, potem kupuje kilkaset statkow i handluje nimi na tej stacji, potem wpadaja wrogowie i wszystko, bierzesz kredyt, znow handlujesz w high sec, odbijasz sie z kasa. Ahhh zycie jest piekne...
sc0rp:
--- Cytat: VonBeerpuszken w Lipiec 02, 2011, 10:50:48 ---Poza tym idź poszukaj Darka Flonoe i potrollujcie w topikach na jakich sie OBAJ najlepiej znacie - pure pvp, a jak nie masz zadnej aktualnej informacji na temat Provi to z łaski swojej nie zaśmiecaj tematu swoimi "mądrościami"
--- Koniec cytatu ---
ty wez sie odwal ode mnie, czy ty masz jakis kompleks na moim punkcie czy to tylko zazdrosc ze casual kerbir toczy bitki z kilkoma przeciwnikami na raz gdy ty umiesz tylko bota w indyku w lolsecu upolowac?
Goomich:
Panowie, chyba nadszedł czas na forum pr0n. :)
VonBeerpuszken:
Dark, znow mi rozwalasz uczucia :-) Udalo ci sie zalapac na kilka killi podczas kilkusetosobowych flot i mam zazdroscic?
hyhy
Zreszta, dyskusja z teoretykami nie jest moim hobby.
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej