Eve Online > Patche i dodatki

dust 514 coming to playstation 3 in 2012

<< < (9/12) > >>

Raiha:
Trochę zapominacie ze DUST ma być tylko luźno powiązany z EVE. Nie będzie nic działo się w obu grach jednocześnie. Raczej będą zlecane misje i tyle. Tego nie dało by się uporządkować czasowo. W FPS chce się grac szybko a w EVE może minąć godziny za nim jakaś akcja się zawiąże :)

Dlatego myślę , że to bedzie cos na zasadzie gry MAG z PS3. Ot strzelanka która w marginalnym stopniu działa na podstawowa EVE. Może i trochę będzie działać ale to tak jak misje. Dostanie sie info ze zdobyta planeta lub nie.
Więc nie będzie co się spinać w synchronizacji lub grac na obu grach na raz :)

Ranshe:
No kiedy właśnie się cały czas chwalą jakimiś synchronizacjami itp...

Raiha:
Bo wszem będzie to jakoś oddziaływać na EVE ale nie w czasie rzeczywistym :) No chyba ze rozgrywka na planecie będzie trwała parę minut i tyle będzie się wisiało na orbicie. Tylko pomyślcie ile jest planet w EVE i teraz gdyby choć na kilku coś miało sie dziać to ile osób musiało by w to grac na raz. A przecież podobno miały być jakieś akcje z orbity do opóźniania produkcji itp. Jak na razie ataki na planety nie maja sensu, chyba ze dadzą jakieś elementy jak moony highendowe. W MAG , o ile pamiętam na raz gra około 2-3k osób w rożne bitwy, w bitwach biorą do 126 osób , planet jest za dużo. Tak wiec mi sie wydaje ze bedzie system na misje i jak ludzie zagraja to będzie wynik ludzki a jak nie to npc wylosują :P I tak na razie to wróżenie z fusów.

KiFuso:
@HammerSnake ja nie mam powodu chwaleniem się, że posiadam konsole i jestem cool :] oczywiście ja także widzę w tym temacie masę ludzi którzy być może PS3/360 nie widzieli nawet na oczy i strasznie 'bojkotują' DUSTa na konsole co jednak wkurza. No i oczywistą oczywistością jest wyższość 360 nad PS3.. PS3 po hackerskich akcjach będzie 100 lat za murzynami <prowokuje> (flejm flejm flejm!! :p)

Co do synchronizacji DUST i EVE - ja sobie wyobrażam to coś jako kampanie przypominające Inkursje. Kampania będzie trwała X dni gdzie każdy gracz będzie mógł dołączyć, wybrać stronę po której będzie walczył itp. a efekt kampanii (która strona wygra/przegra) będzie miał znaczący/bardzo znaczący na EVE Online. Do tego wszystkie 'bronie' i cały market powiązany - co jednak dosyć znacząco będzie wiązać obie gry ze sobą.

Ptysiu:
A ja się nadal zastanawiam, co CCP ma zamiar zrobić z PI, by w ogóle opłaciło się wydawać xyz milionów, na opłatę najemników.

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej