Eve Online > Patche i dodatki

dust 514 coming to playstation 3 in 2012

<< < (12/12)

Ptysiu:

--- Cytat: Dormio w Lipiec 21, 2011, 16:06:06 ---Im mniej zainteresowanych zajmowaniem się tym tematem tym lepiej dla tych, którzy są zainteresowani. Ilość pracy jaką trzeba włożyć w PI jest tak mała, że naprawdę uzasadnia zarobki z tego wynikające. Poza tym skupiliście się na jednym aspekcie, opłacalności, a nie na sensie czego dotyczyła moja wypowiedź - sojusze wydają znacznie większe kwoty na sprzęt nie pytając czy jest to opłacalne. No i nie zapominajcie, że każdy powód do walki jest dobry, a ten nacechowany ekonomicznie jeszcze bardziej.

--- Koniec cytatu ---

Mate, whatever. Ja PI traktowałem jako źródło zarobku, nie cel sam w sobie w grze. A co do konkurencyjności... Ten rynek jest zżarty przez boty, tak jak minerały. Dane mi było poznać gościa, który jechał  z tym koxem na kilku kontach po 3 chary na każdym. Chcesz z tym konkurować? Proszę bardzo, ja nie mam ochoty.

Tak na marginesie, jakie sojusze znasz, które bawią się w PI dla celów innych niż zysk? Z czystej ciekawości pytam. Poza ewentualnymi mieszkańcami WH, bo to oczywista oczywistość, jako rzekł wieszcz.

Dormio:
Rany... ale zauważyłeś o czym teraz jest dyskusja ? Początek to kwestia cen i opłacalności wynajmowania Duścików do walki o planetki, etc. potem chcesz dyskutować o opłacalności, a teraz pytasz mnie o znajomość sojuszy zajmujących się PI. Stary... zwolnij. Wszystkie sojusze jakie znam zajmują się PI tylko dlatego, że to zmniejsza koszty utrzymania infrastruktury POSów, natomiast nie znam NIKOGO kto by się tym zajmował tylko dla zysku. Używanie BOTów mnie nie dziwi, bo jest to tak mechaniczne i nudne, że aż dziwię się sobie, że nie chciało mi się napisać macro ułatwiającego mi PI (celem wykonania tych kilkudziesięciu kliknięć).
Tak otwarcie o tym napiszę - macro - a wszystkim chcącym mnie zaraportować powiem - a proszę bardzo, ostatnio gram w zmianę skilli, a udowodnienie macro w tym wypadku jest praktycznie niemożliwe.  :P

Ellaine:
Ja podejrzewam że wraz z Dustem, do przemysłu PI dojdzie jedna lub kilka nowych substancji (np może się nazywać Dust 514) które są (/która jest) o wiele bardziej dochodowe.

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej