Śmietnisko > Off Topic

O poprawności pogladów in game i tolerancji ogólnie

<< < (9/36) > >>

magni:

--- Cytat: Gregorius w Maj 19, 2011, 17:11:33 ---
Zakład Pascala fajnie pokazuje, kiedy może nastąpić win-win sytuacja ;)

--- Koniec cytatu ---

Zawsze jak widze zaklad pascala uzywany jako argument za religia to mnie smiech bierze... myslicie ze Bog jesli gdzies tam jest chce miec takich hipokrytow wyznawcow, ktorzy wierza bo "tak sie oplaca" i "nic na tym nie traca"?

[VIDE] Herezja:

--- Cytat: SnowMiracle w Maj 19, 2011, 16:11:21 ---No to jest już nas dwóch. Jeszcze jeden i możemy budować świątynie. :)

--- Koniec cytatu ---

--- Cytat: Devious Sphere w Maj 19, 2011, 16:22:15 ---Dolaczam sie. Teraz zalozmy zwiazek wyznaniowy i zacznijmy nawracac niewiernych  ;D

[/quot
--- Cytat: sneer w Maj 19, 2011, 16:46:34 ---a na "tacę" w iskach ?  :P

--- Koniec cytatu ---
e]

To ja będę głównym w tej świątyni a niech reszta na nią łoży odpowiednie środki ];p
--- Koniec cytatu ---

HammerSnake:
a swoją drogą jak wygląda prawo wyznaniowe w Polsce ? można by założyć religie piwa , chipsów i bilardu?
Dostać od miasta działkę za 1% wartości w centrum miasta i z datków zwolnionych od podatku realizować cele religijne?

SnowMiracle:

--- Cytat: HammerSnake w Maj 19, 2011, 19:52:52 ---a swoją drogą jak wygląda prawo wyznaniowe w Polsce ? można by założyć religie piwa , chipsów i bilardu?
Dostać od miasta działkę za 1% wartości w centrum miasta i z datków zwolnionych od podatku realizować cele religijne?

--- Koniec cytatu ---

Google Twoim przyjacielem : http://www.racjonalista.pl/kk.php/s,2683

sc0rp:
@Ireul Taar nie zły post :]

To ja dodam cytat z mojego bio (zapozyczony od kogos z centrali albo eveo juz nie pamietam) odnosnie boga i innych takich: Have faith in God, but believe in antimatter

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej