Śmietnisko > Off Topic

O poprawności pogladów in game i tolerancji ogólnie

(1/36) > >>

SokoleOko:

--- Cytat: Doom w Maj 18, 2011, 16:15:41 ---I Ty Brutusie?

--- Koniec cytatu ---

Heh, po dwóch latach wysłuchiwania Twoich rasistowskich uwag na temat Matarów przeczytałem odruchowo "I Ty Brudasie"...

Doom:

--- Cytat: SokoleOko w Maj 18, 2011, 19:56:09 ---Heh, po dwóch latach wysłuchiwania Twoich rasistowskich uwag na temat Matarów przeczytałem odruchowo "I Ty Brudasie"...

--- Koniec cytatu ---
Ja tam nie mam nic przeciw dzikusom. Uważam że każdy powinien mieć co najmniej jednego. To gejów nie lubię :P

Stary Pierdola:

--- Cytat: Doom w Maj 18, 2011, 20:15:44 --- To gejów nie lubię

--- Koniec cytatu ---

I co twoim zdaniem powinien zrobić człowiek , który się urodził homoseksualistą?
Popełnić samobójstwo? Emigrować?
Jak można nie lubić kogoś z powodu jej/jego seksualnej orientacji?
Jak można mieć takie rasistowskie poglądy i wyrażać je publicznie i to administrator.
Wstyd i żenada panie Doom.

SokoleOko:

--- Cytat: Star P'ergish w Maj 19, 2011, 05:54:35 ---I co twoim zdaniem powinien zrobić człowiek , który się urodził homoseksualistą?
Jak można mieć takie rasistowskie poglądy i wyrażać je publicznie i to administrator.

--- Koniec cytatu ---

Nice coming out ;)

A serio - chodziło o Gallente. Mój żart był również ingame. Myślę, że tematyka tego forum jest wystarczającą podpowiedzią jak interpretować takie wypowiedzi :)

Doom:

--- Cytat: Star P'ergish w Maj 19, 2011, 05:54:35 ---I co twoim zdaniem powinien zrobić człowiek , który się urodził homoseksualistą?

--- Koniec cytatu ---
+10 za po prawe humoru z samego rana (jakbys kiedyś zarobił punkty karne to sie przypomnij odejme od nich dyszke :P ), no i w temacie mojego skandalicznego zachowania patrz post Sokoła ;D

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

Idź do wersji pełnej