Śmietnisko > Off Topic

O poprawności pogladów in game i tolerancji ogólnie

<< < (8/36) > >>

[NF] Masa Huku:
Zgudi widać że Tobie to żadnej różnicy nie robi  :-\

Gregorius:
omgomgomgomgomgomg

Ale wypłodziliście.
Doom zbanowany za gejlente! WIN!!!!

@ geje/homosie/etc. - w Idei znajdzie się dla nich miejsce  >:D >:D >:D

Devious ma rację - każdy ma prawo do własnych poglądów i nikt nie może za coś takiego człowieka "oskarżyć". Jedynie można wyrazić swoją dezaprobatę, co oczywiście zasadniczo ma się w duuu.... szyyyy...

Jeśli chodzi o grząskie tematy typu religie - tu nigdy mądrego nie było. Zakład Pascala fajnie pokazuje, kiedy może nastąpić win-win sytuacja ;) Każdy ma prawo wierzyć w to, co chce :P

ZAWSZE tematy takie jak religia, polityka i czasami sport wywołują zawieruchę flejmową z beznadziejnymi arguentami. Czy chcecie dalej to ciągnąć ? Lepiej odpuśćcie i wyjdźcie na dwór, przewietrzyć się. CALDARI POWAH!!  8)

dag:
Mnie zawsze Doom wkurza tymi swoimi wstawkami o gejach i brudasach. Czasem mu o tym marudze, ale skutków brak. Może ban na Centrali by pomógł?

A serio, to nie sądzę co by cokolwiek na niego pomogło poza prewencyjnym odstrzałem.

--- Cytat: Edit by Daggeth ---Pomimo iż mnie to irytuje - wychodzę z założenia, że nie warto o to wojen toczyć. Co by nie było, że chce Doom'a mordować (tylko czasem mi się zdarza)!
--- Koniec cytatu ---

Sent from my HTC Desire using Tapatalk

Nitefish:
@Daggeth - bo tylko jedna jest rasa panów - Amarr

HammerSnake:

--- Cytuj ---omgomgomgomgomgomg

Ale wypłodziliście.
Doom zbanowany za gejlente! WIN!!!!
--- Koniec cytatu ---
this . lol  ;D

(+1)

Nawigacja