Śmietnisko > Off Topic
O poprawności pogladów in game i tolerancji ogólnie
[NF] Masa Huku:
Zgudi widać że Tobie to żadnej różnicy nie robi :-\
Gregorius:
omgomgomgomgomgomg
Ale wypłodziliście.
Doom zbanowany za gejlente! WIN!!!!
@ geje/homosie/etc. - w Idei znajdzie się dla nich miejsce >:D >:D >:D
Devious ma rację - każdy ma prawo do własnych poglądów i nikt nie może za coś takiego człowieka "oskarżyć". Jedynie można wyrazić swoją dezaprobatę, co oczywiście zasadniczo ma się w duuu.... szyyyy...
Jeśli chodzi o grząskie tematy typu religie - tu nigdy mądrego nie było. Zakład Pascala fajnie pokazuje, kiedy może nastąpić win-win sytuacja ;) Każdy ma prawo wierzyć w to, co chce :P
ZAWSZE tematy takie jak religia, polityka i czasami sport wywołują zawieruchę flejmową z beznadziejnymi arguentami. Czy chcecie dalej to ciągnąć ? Lepiej odpuśćcie i wyjdźcie na dwór, przewietrzyć się. CALDARI POWAH!! 8)
dag:
Mnie zawsze Doom wkurza tymi swoimi wstawkami o gejach i brudasach. Czasem mu o tym marudze, ale skutków brak. Może ban na Centrali by pomógł?
A serio, to nie sądzę co by cokolwiek na niego pomogło poza prewencyjnym odstrzałem.
--- Cytat: Edit by Daggeth ---Pomimo iż mnie to irytuje - wychodzę z założenia, że nie warto o to wojen toczyć. Co by nie było, że chce Doom'a mordować (tylko czasem mi się zdarza)!
--- Koniec cytatu ---
Sent from my HTC Desire using Tapatalk
Nitefish:
@Daggeth - bo tylko jedna jest rasa panów - Amarr
HammerSnake:
--- Cytuj ---omgomgomgomgomgomg
Ale wypłodziliście.
Doom zbanowany za gejlente! WIN!!!!
--- Koniec cytatu ---
this . lol ;D
(+1)
Nawigacja