Śmietnisko > Off Topic

O poprawności pogladów in game i tolerancji ogólnie

<< < (3/36) > >>

Ranshe:
Jaki śmieszny flejm. :D

Btw ja się do Dooma dołączę w nielubieniu. W Luminaire tytek już stoi, tylko nim skoczyć do Villore oraz Ladistier i w końcu zapanuje Porządek.

magni:
Moim zdaniem kazdy ma prawo miec wlasne poglady niezaleznie od tego jakie by one nie byly... mam prawo nie lubic kogo chce i nikomu nic do tego, tak samo mam prawo mowic kogo nie lubie bo na tym polega wolnosc slowa
to czego ludzie nie dostrzegaja (lub nie chca dostrzegac) to to ze jest zasadnicza roznica pomiedzy pogladami a podejmowanymi dzialaniami, to działania a nie poglady bywaja nielegalne ergo: moge nie lubic gejow (to tylko przyklad, geje mi nomen omen zwisaja :P ) ale nie moge ich np. bic za to ze sa gejami :)

Dux:

--- Cytat: Star P'ergish w Maj 19, 2011, 10:50:10 ---Ja nie mam "poglądów" na religie , ja wiem ze wiara w jakiekolwiek bóstwo jest tak samo poważna i prawdziwa jak wiara w krasnoludki i śpiących rycerzy.

Istnienia boga nie można wykluczyć , nie można tez udowodnić. Tylko , ze obowiazek udowodnienia leży po stronie , która roszczy sobie uznanie jej boga za istniejącego a nie odwrotnie.

--- Koniec cytatu ---

? ? ?

Xarthias:
Doom za poglądy o Gallente zostanie chyba pierwszym na Centrali zbanowanym adminem :P

SokoleOko:
Dux - tu nie ma sprzeczności.

Skoro istnienie Boga nie zostało udowodnione, a co więcej - jest nielogiczne, to "wiem" (z dużą dozą prawdopodobieństwa"), że religia jest tyle warta, co bajki.

--- Cytat: Xarthias w Maj 19, 2011, 11:17:19 ---Doom za poglądy o Gallente zostanie chyba pierwszym na Centrali zbanowanym adminem :P

--- Koniec cytatu ---

Uwaga! Nacjonalista!

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej