Śmietnisko > Off Topic

O poprawności pogladów in game i tolerancji ogólnie

<< < (2/36) > >>

Stary Pierdola:
Niezależnie od kontekstu "in game" tego typu komentarze są absolutnie nie na miejscu.
NOT COOL.

SokoleOko:

--- Cytat: Star P'ergish w Maj 19, 2011, 08:59:42 ---Niezależnie od kontekstu "in game" tego typu komentarze są absolutnie nie na miejscu.
NOT COOL.

--- Koniec cytatu ---

Przeczytałem jeszcze raz co napisał DOOM - "gejów nie lubię". Nie "do gazu", nie "tępić apostołów antychrysta" i tak dalej, tylko "nie lubię".

Gratuluję, właśnie awansowałeś na forumowego nazistę politycznej poprawności. Och, btw, nie lubię politycznej poprawności.

Doom:
Star być może zgodziłbym sie z tą opinią, lub ją tylko zignorował, jeśli napisałby to ktoś inny, ale jeżeli o tolerancji pisze ktoś kto nie tak dawno temu (rok? w kazdym razie zanim zostałem adminem) mało nie zarwał jeżyka z powodu swoich poglądów na religię, a dokładnie obnoszenia się z nimi i sposobu w jaki to robił...

tylko ja widzę tutaj pewną niekonsekwencję lub wybiórczość ?
[admin]dyskusje wydzieliłem, to nie jest flame wiec prosze pilnować języka[/admin]

Stary Pierdola:
Tolerancja w stosunku do ludzi to jedno do poglądów to tez to samo , ale tolerancji do kłamstw i robienia z ludzi durniów to na szczęście nie mam i mieć nie będę.

Ja nie mam "poglądów" na religie , ja wiem ze wiara w jakiekolwiek bóstwo jest tak samo poważna i prawdziwa jak wiara w krasnoludki i śpiących rycerzy.

Istnienia boga nie można wykluczyć , nie można tez udowodnić. Tylko , ze obowiazek udowodnienia leży po stronie , która roszczy sobie uznanie jej boga za istniejącego a nie odwrotnie.

Powstanie , proces przemian , kształtowanie się doktryny , pism "świętych" każdej religii można (i było i jest to robione) naukowo zbadać i w każdym przypadku jest to dziełem ludzi a nie nadnaturalnej interwencji.

Niestety kiedy dochodzi do dyskusji z ludźmi tzw. "wierzącymi" to zdrowy rozsądek , logika , zdobyte wykształcenie interlokutora dostają nagle blokady i nic do nich nie dociera.
Jest to znane zjawisko w psychologi od wielu dziesięcioleci.

if you could reason with religious people there would be no religious people – house

A tera o niekonsekwencji: Jak to jest , ze na mój pierwszy post odpowiedziałeś (z pomocą SO) , ze to tylko żart @in game@ a teraz okazuje się , ze to są Twoje poglądy?

littleozzik:

--- Cytat: Star P'ergish w Maj 19, 2011, 05:54:35 ---I co twoim zdaniem powinien zrobić człowiek , który się urodził homoseksualistą?

--- Koniec cytatu ---

http://www.eve-centrala.com.pl/forum/index.php?topic=9661.msg157574#msg157574  :P

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej