Eve Online > Patche i dodatki

Devblog: introducing time dilation

<< < (5/6) > >>

Jonas:

--- Cytat: Mona X w Maj 04, 2011, 11:18:26 ---I tak właśnie to zaimplementują.

--- Koniec cytatu ---
Możliwe, ale jeżeli tak się stanie, to właśnie dlatego, że ludzie zamiast wylewać swoje żale i frustracje na nich, proponując i podpowiadając różne rozwiązania, woli sobie pobiadolić na centrali.

Goomich:

--- Cytat: Jonas DaVerde w Maj 04, 2011, 11:53:39 ---Możliwe, ale jeżeli tak się stanie, to właśnie dlatego, że ludzie zamiast wylewać swoje żale i frustracje na nich, proponując i podpowiadając różne rozwiązania, woli sobie pobiadolić na centrali.

--- Koniec cytatu ---

Nie biadoliłem na Centrali i patrz jakie fajne nowe forum zrobili. :P
Akita T też nie biadolił na Centrali i patrz jakie fajne Technetium teraz jest albo jak się fajnie żyje górnikom po nerfie PZU.

sc0rp:

--- Cytat: Mona X w Maj 04, 2011, 12:13:57 ---Nie biadoliłem na Centrali i patrz jakie fajne nowe forum zrobili. :P

--- Koniec cytatu ---

LOL Mona masz jakies info czy gosciowi ktory odkryl te "black hole" w bezpieczenstwie zdjeli bana - bo zbieglo sie to z upadkiem SHC i temat sie urwal.

Anyway z tym forum to idealny przyklad prawa, ze jak cos jest dobre i dziala to sie tego nie zmienia. ;)

Jonas:
@Mona: nie twierdzę, że ty biadolisz, ale ogólnie wiele biadolenia widać, a wiadomo, że lepiej biadolić nad uchem tym, którzy mogą coś z tego biadolenia wyciągnąć. ;)

Temat fuckapu z forum jest wszystkim znany i szkoda tracić czas na kolejne dyskusje nad nim.

@Dark: nie powiesz chyba, że aktualne forum eve jest dobre i przystaje funkcjonalnością do innych nowoczesnych forów? Osobiście siedzę/siedziałem na bardzo wielu forach i to evkowe jest jednym z najgorszych jakie dotąd widziałem, więc zmiana może go tylko polepszyć. A że zjebali na starcie, cóż zdarza się. Bez prób i błędów nie ma rozwoju.

sc0rp:

--- Cytat: Jonas DaVerde w Maj 04, 2011, 13:51:26 ---@Dark: nie powiesz chyba, że aktualne forum eve jest dobre i przystaje funkcjonalnością do innych nowoczesnych forów?
--- Koniec cytatu ---
tak jest nie tylko dobre ale wrecz zaje....ste. nie ma bezsensownych bajerow, srejsbukow, srajfonow (jak centrala sic!) jest to co potrzeba:
- przejrzyste czytanie posow
- szybkie pisanie
dla mnie styka wrecz bliskie ideału, jeszcze zeby byl fajny search to juz bylaby bomba ale jest eve-search.com ktory zalatwia ten problem.

--- Cytuj ---Osobiście siedzę/siedziałem na bardzo wielu forach i to evkowe jest jednym z najgorszych jakie dotąd widziałem, więc zmiana może go tylko polepszyć. A że zjebali na starcie, cóż zdarza się. Bez prób i błędów nie ma rozwoju.

--- Koniec cytatu ---
Zdarza sie? nope takie bledy to sie nawet w amatorskich aplikacjach nie zdarzaja

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej