Eve Online > Patche i dodatki

Devblog: introducing time dilation

<< < (6/6)

Ranshe:

--- Cytat: Dark Flonoe w Maj 04, 2011, 20:53:10 ---tak jest nie tylko dobre ale wrecz zaje....ste. nie ma bezsensownych bajerow, srejsbukow, srajfonow (jak centrala sic!) jest to co potrzeba:

--- Koniec cytatu ---

- brak searcha (żeby eve-search musiał w ogóle istnieć to jest jakaś paranoja)
- brak linków do postów ccp (blizzard na swoich forach ma to ekstra rozwiązane, w pierwszym poście blizzardowym jest link do kolejnego w tym samym wątku, ekstra jeśli chcesz pominąć x stron smęcenia i poczytać konkrety od razu)
- brak sensownego mechanizmu sesji
- ludzie narzekali że nowe forum było wąskie, a stare wcale dużo szersze nie jest
- cssowe/htmlowe sprawy, przypominam że rok mamy 2011 i ludzie przeglądają sieć na różnych urządzeniach
- Pages: first : previous : 1 [2] 3 4 5 6 7 8 9 ... : last (23) - a next gdzie?
- i jeszcze pewnie trochę by się znalazło jakby się w to bardziej wczytać, o prawie 1 w nocy mi się nie chce tym bardziej, że zazwyczaj mi za to płacą ;)

sc0rp:

--- Cytat: Ranshe w Maj 05, 2011, 00:50:34 ---- brak searcha (żeby eve-search musiał w ogóle istnieć to jest jakaś paranoja)

--- Koniec cytatu ---
istnieje i sam o tym wspomnialem

--- Cytuj ---- brak linków do postów ccp (blizzard na swoich forach ma to ekstra rozwiązane, w pierwszym poście blizzardowym jest link do kolejnego w tym samym wątku, ekstra jeśli chcesz pominąć x stron smęcenia i poczytać konkrety od razu)

--- Koniec cytatu ---
ano fajne ale ivtak korzystam z blue trackera na mmo-champion ktore jest jeszcże lepsze.

--- Cytuj ---- brak sensownego mechanizmu sesji
--- Koniec cytatu ---
zwerbalizuj sie bo ja nie mam zadnych problemow z sesjami

--- Cytuj ---- ludzie narzekali że nowe forum było wąskie, a stare wcale dużo szersze nie jest
--- Koniec cytatu ---
jest wystarczajaco szerokie aczkolwiek mogli by dac width=100%

--- Cytuj ---- cssowe/htmlowe sprawy, przypominam że rok mamy 2011 i ludzie przeglądają sieć na różnych urządzeniach
--- Koniec cytatu ---
a mozesz powiedziec o jakim konkretnie sprzeciecmowisz bo jak o jakims androidzie to zale do ceo@google.com, na ipad i iphone dziala lepiej niz centrala

--- Cytuj ---- Pages: first : previous : 1 [2] 3 4 5 6 7 8 9 ... : last (23) - a next gdzie?
--- Koniec cytatu ---
to pewnie bug skoro jest previous

--- Cytuj ---- i jeszcze pewnie trochę by się znalazło jakby się w to bardziej wczytać, o prawie 1 w nocy mi się nie chce tym bardziej, że zazwyczaj mi za to płacą ;)

--- Koniec cytatu ---
A nowe bylo takie idealne i pozbawione wad?

Ranshe:

--- Cytat: Dark Flonoe w Maj 05, 2011, 01:18:04 ---A nowe bylo takie idealne i pozbawione wad?

--- Koniec cytatu ---

Nie. Ale stare nie jest wcale takie cudowne, nieważne jak bardzo się do niego ludzie przyzwyczaili.

Natalii May:
jak myślicie czy to śmieszne coś będzie miało wpływ na pos gunnerów oraz produkcje posów ?

Jonas:
Produkcję posową nie powinno, natomiast gunnerów zdecydowanie. Ale ciężko dyskutować o ostatecznych rozwiązaniach mechaniki po jednym dość zgrubsza napisanym devblogu.

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej